Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru la intrarea în Lețcani, după ce un șofer de TIR a adormit la volan. Camionul a spulberat sensul giratoriu, a lovit două mașini, apoi s-a răsturnat

Un grav accident rutier s-a produs, azi dimineață, la ieșirea din localitatea Lețcani, județul Iași, după ce șoferul unui TIR ar fi adormit la volan. Mastodontul a intrat cu viteză într-un sens gratoriu, s-a înfipt într-un parapet din beton aflat pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. O mașină care circula în față a fost la un pas să fie strivit sub roțile camionului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.09.2023, 11:09

Din primele informații, se pare că șoferul de TIR ar fi adormit la volan.

Accident la Lețcani. O persoană a fost transportată la spital

Conform polițiștilor ieșeni, în drumul său haotic, mastodontul a acroșat o schelă pe care s-ar fi aflat un autoturism. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital. "La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto. O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dezastru la intrarea în Lețcani, după ce un șofer de TIR a adormit la volan. Camionul a spulberat sensul giratoriu, a lovit două mașini, apoi s-a răsturnat