Antena Meniu Search
x

I-au plătit casă şi masă, dar fiul nu i-a chemat la nuntă. Motivul i-a înfuriat cumplit pe părinţi: cum s-au răzbunat

Pentru majoritatea familiilor, căsătoria e un prilej deosebit de sărbătoare şi voie bună, alături de rudele şi prietenii fericiţilor miri. Însă nu toţi au aceeaşi părere despre cum ar trebui să arate nunta perfectă. Un ginere din străinătate le-ar fi cerut propriilor părinţi să nu se prezinte la ceremonie, iar motivul i-a lăsat fără cuvinte: nu ar fi fost "suficient de buni", după părerea viitorilor socri. Furioşi, mama şi tatăl bărbatului s-au răzbunat.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 17:19

mire şi mireasă la nuntă
I-au plătit casă şi masă, dar fiul nu i-a chemat la nuntă - Shutterstock

Când fiul lor le-a cerut să nu apară la nunta sa, părinţii acestuia nu şi-au păstrat dezamăgirea pentru ei. Furioşi că tânărul le-a reproşat că "nu sunt suficient de buni" pentru a le sta alături părinţilor miresei, aceştia s-au răzbunat în felul lor. Nu s-au folosit de cuvinte, ci au trecut direct la fapte. Potrivit Mirror, cei doi au scos la vânzare casa în care fiul lor locuia fără griji, pe gratis. "Cum el nu ne vrea în noua lui viaţă, va trebui să se mute", a scris pe Reddit tatăl acestuia.

I-au oferit tot ce avea nevoie, dar fiul nu i-a invitat la nuntă. Revolta părinţilor

În aceeaşi postare, bărbatul a explicat că el şi soţia sa au cumpărat o a doua casă pentru a-şi ajuta fiul la facultate. L-au susţinut financiar întreaga viaţă, plătindu-i inclusiv taxele de proprietate şi costurile de întreţinere a locuinţei. În schimb, el contribuia cu bani la anumite facturi, aranjament care ar fi durat mult şi bine dacă nu ar fi apărut conflictul legat de nuntă. Deşi era logodit, părinţii îi asigurau în continuare o parte importantă din trai.

Părinţii celor doi îndrăgotiţi nu s-au plăcut niciodată, dar faptul că mirii au decis să nu-i cheme deloc la nuntă i-a rănit cumplit. "Din ce mi-a spus, reieşea că nu suntem genul lor de oameni. Că familia fetei are impresia că nu suntem suficient de buni şi că îi vom face de râs la nuntă. Am aşteptat o săptămână, să mă calmez, apoi am condus până la locuinţa fiului meu. Aparent, şi părinţii iubitei sale s-au mutat în casă. M-au întrebat ce caut acolo", povesteşte bărbatul.

Pe acelaşi subiect

Părinţii miresei i-au gonit din propria casă

"Mi-au strigat să ies afară. N-am mai putut rezista, le-am răspuns că au la dispoziţie 30 de zile să dispară din casă. I-am zis şi fiului meu că vând casa şi că trebuie să-şi caute altă locuinţă, cu tot cu neamurile logodnicei. Apoi am mers la o agenţie imobiliară şi am scos casa la vânzare", adaugă el.

Reacţiile internauţilor au fost împărţite, unii felicitându-l pe tată pentru reacţia sa, alţii sfătuindu-l să nu renunţe la relaţia cu unicul său fiu dintr-un asemenea motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » I-au plătit casă şi masă, dar fiul nu i-a chemat la nuntă. Motivul i-a înfuriat cumplit pe părinţi: cum s-au răzbunat