Antena Meniu Search
x

"Inima mi s-a spulberat într-un milion de bucăți. Iubirea vieții mele a dispărut". O văduvă vrea să plece într-o călătorie cu cenușa soțului său pentru a se regăsi

Au visat să rămână o viață întreagă împreună, pentru că au simțit că trăiesc o iubire unică și irepetabilă. Dar cancerul le-a răpit această dorință. Cu inima frântă, cu visele ruinate, o văduvă speră să își vindece durerea într-o călătorie epică alături de cenușa partenerului său.

de Monica Palade

la 23.10.2023, 18:50

Jes Kallus-Vianes, din Round Rock, Texas, speră să ducă rămășițele soțului ei într-o „ultimă aventură”, după ce acesta a murit subit de cancer. Între diagnostic și moartea lui James au fost mai puțin de două luni, iar femeia i-a fost alături până la final. L-a ținut de mână până când el a plecat într-o lume mai bună.

"Vreau doar să merg să-mi resetez sufletul după ce mi-am pierdut dragostea vieții”

Jes Kallus-Vianes s-a căsătorit cu dragostea vieții ei, James Allen, în martie 2020, când au fost introduse primele măsuri pandemice. Dar ceea ce a început ca dureri de spate a fost diagnosticat mai târziu ca fiind cancer, iar pe 23 februarie, cu doar două zile înainte de a împlini 38 de ani, James a murit.

„În februarie a acestui an, l-am pierdut pe minunatul meu soț, James Allen, din cauza cancerului de rinichi. Diagnosticul lui a fost o surpriză uriașă pentru noi, iar moartea sa a fost foarte rapidă și neașteptată. A fost diagnosticat pe 11 decembrie și a murit pe 23 februarie. A petrecut cea mai mare parte a timpului în spital, ajungând acasă pentru primul și singurul nostru Crăciun în noua noastră casă și ultima sa noapte aici pe acest pământ”, a scris femeia, potrivit Mirror.

Pe acelaşi subiect

Încă zguduită de moartea lui James, Jes speră să plece într-o excursie cu câinele ei și cu cenușa lui James. Sperând să strângă bani pentru călătorie, ea a mai scris: „Împreună ne-a plăcut să călătorim. Împreună am călătorit în Colorado și Munții Stâncoși de două ori, San Francisco și centrul Californiei, inclusiv stând într-o casă de oaspeți magică din sequoia care avea o cadă printre copaci. Călătoriile au fost speciale pentru noi, pentru care ne-am economisit banii".

În timpul uneia dintre călătoriile lor, din octombrie 2022, au început să apară primele semne ale cancerului. Jes și-a amintit: „James începea să aibă niște dureri de spate și avea bufeuri și pur și simplu transpira noaptea. Nu ne-am gândit la asta. Plănuiam să ne facem o asigurare de viață și un control anual după călătoria noastră. Dar asta nu s-a mai întâmplat. După mai multe vizite la urgență, am aflat că ceea ce toată lumea spunea că este o hernie de disc, s-a dovedit a fi o vertebră spartă cauzată de cancerul de rinichi în stadiul patru. Practic îi mânca oasele. A avut o intervenție chirurgicală de urgență la spate pentru a-l salva de la paralizie. S-a întors acasă de Crăciun. Imediat după, au început radiațiile și imunoterapie. Avea un oncolog grozav și erau foarte încrezători în ceea ce privește tratamentul lui”.

James a mai făcut o călătorie acasă înainte de a muri. „Apoi, din cauza sistemului nostru de sănătate nebun, a trebuit să ne întoarcem acasă. Nu știam că va fi ultima lui noapte pe pământ. (…) Corpul lui mare nu putea face față medicamentelor împotriva cancerului și eu eram acolo ținându-l de mână când inima i s-a oprit pe 23 februarie. Cu doar două zile înainte de ziua lui de naștere, când împlinea 38 de ani. În acea zi, inima mi s-a spulberat într-un milion de bucăți. iubirea vieții mele a dispărut și am rămas să-mi dau seama cum să trăiesc viața fără persoana incredibilă care a fost soțul meu”.

Jes speră acum să facă o „călătorie epică” și să-l ia pe James cu ea. Ea a scris: „Nu știu încă ce voi face cu cenușa lui. Dar o iau cu mine. Trebuie să stau în mașină lângă el mergând într-o aventură pentru ultima oară. Vreau doar să merg să-mi resetez sufletul după ce mi-am pierdut dragostea vieții”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Inima mi s-a spulberat într-un milion de bucăți. Iubirea vieții mele a dispărut". O văduvă vrea să plece într-o călătorie cu cenușa soțului său pentru a se regăsi