Antena Meniu Search
x

Înscenarea sinuciderii unui fermier bogat, dar copleşit de singurătate. Viitoarea mireasă, capabilă de orice ca să-i fure banii australianului

Un fermier milionar de 42 de ani din New South Wales, Australia visa să-şi întemeieze o familie şi să clădească un viitor alături de o femeie blândă şi iubitoare. A devenit, însă, o ţintă uşoară pentru o femeie cu patru ani mai în vârstă, care l-a ucis pentru a pune mâna pe averea acestuia.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 13:10

Femeia şi-a aflat sentinţa, după oribila crimă
Femeia şi-a aflat sentinţa, după oribila crimă - Twitter

Bunătatea lui Mathew Dunbar, un milionar australian cunoscut pentru firea sa iubitoare şi generoasă, a fost "răsplătită" în cel mai crunt mod, chiar de către femeia pe care el o visa mireasă. Bărbatul de 42 de ani era proprietarul unei ferme mari, numită Pandora, a cărei valoare estimată se ridică la 3,4 milioane de dolari. În ciuda succesului în afaceri, acesta a avut însă o viaţă grea pe plan sentimental, fiind abandonat la naştere şi părăsit înainte de vreme de părinţii adoptivi, care au murit de tineri. Singur şi fără copii, Mathew Dunbar îşi dorea enorm să întemeieze o familie. Iar în 2014, când a întâlnit-o pe Natasha Darcy, pe atunci în vârstă de 46 de ani, a crezut că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche.

Planul criminal al femeii

Femeia, mamă a trei copii dintr-o căsnicie anterioară, s-a arătat extrem de interesată să devină doamna Dunbar. Discuţiile despre căsătorie avansau rapid, iar după mai puţin de un an de relaţie l-a convins să o desemneze unicul moştenitor al proprietăţii sale. Bărbatul a acceptat fără ezitare, cu toate că trecutul tumultos al iubitei ar fi trebuit să-i dea de gândit. În 2009, Natasha îşi lovise fostul soţ cu ciocanul în cap, în timp ce acesta dormea. Ulterior, a incendiat casa, fără a face nicio victimă, în mod miraculos. O analiză toxicologică a demonstrat că îşi sedase fostul soţ în repetate rânduri, amestecând substanţele în mâncare. Dacă bărbatul murea, soţia sa urma să primească asigurarea de viaţă în valoare de 700.000 de dolari, relatează Mirror. În schimb, s-a ales cu o pedeapsă de 9 luni după gratii.

Milionarul, o "victimă ideală"

Pe acelaşi subiect

Natasha Darcy era eliberată condiţionat când a pus ochii pe viitoarea victimă. La început, a răspândit zvonuri cum că acesta ar fi depresiv şi ar suferi de probleme psihice. A spus chiar şi că Mathew Dunbar are dubii legate de propria sexualitate şi că vorbea deseori despre sinucidere. Iar în ziua de 2 august 2017, femeia a sunat la numărul de urgenţă, pentru a anunţa că acesta şi-a curmat zilele. L-ar fi găsit pe milionar prăbuşit în dormitor, intoxicat cu heliu. 

Cum au prins-o poliţiştii

Poliţiştii au descoperit un mesaj suspect trimis de pe telefonul bărbatului: "Trimite poliţia la mine acasă, nu vreau ca Tash sau copiii să mă găsească aşa". Destinatarul era chiar fostul soţ al femeii. Dar deşi totul părea să indice un suicid, faptul că acesta era sedat i-a determinat pe oamenii legii să continue investigaţiile. Când au verificat ce căutase femeia pe internet cu câteva luni înainte de moartea subită a australianului, poliţiştii au rămas şocaţi. Natasha Darcy se documentase cu privire la sute de moduri de a ucide. După două tentative eşuate, a şi reuşit acest lucru, dar nu se va bucura de banii pentru care a înscenat totul. În urma unui proces îndelungat, a fost condamnată pentru crima descrisă de judecător drept "stupidă, stângace şi urâtă". Va sta la închisoare 40 de ani, potrivit sentinţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Înscenarea sinuciderii unui fermier bogat, dar copleşit de singurătate. Viitoarea mireasă, capabilă de orice ca să-i fure banii australianului