Antena Meniu Search
x

Foto O mamă cu inima frântă îşi plânge băiatul ''inteligent şi grijuliu''. Copilul a căzut de la etaj, în timp ce admira stelele

Un băiat de 14 ani, care a murit după ce a căzut dintr-un bloc din Londra, s-ar fi aplecat peste balcon pentru a privi stelele pe cerul nopții, a spus mama cu inima frântă. 

de Redactia Observator

la 25.03.2022 , 15:57

Copilul a căzut de la etaj, în timp ce admira stelele
Copilul a căzut de la etaj, în timp ce admira stelele - Karolina Bruchal via Daily Mail

Marcel Bruchal, din Newham, se afla în apartamentul bunicilor săi, la etajul șapte, când a căzut sâmbătă noaptea, pe 19 martie. El a suferit răni mortale și s-a stins din viaţă în ciuda eforturilor depuse de fratele său mai mic, de bunici și de paramedici, conform Daily Mail

Copilul voia să fie astronom şi adora să admire stelele

Mama lui, Karolina Bruchal, a adus un omagiu fiului său ''cel mai grijuliu, cel mai inteligent'' și crede că, în mod tragic, dragostea lui pentru astronomie ar fi putut contribui la ceea ce s-a întâmplat. Într-o declarație lansată după incident, poliția a spus că a tratat moartea lui ca fiind ''inexplicabilă'', dar nu suspectă.

Articolul continuă după reclamă

După ce fratele lui a observat că nu mai este în cameră şi că geamul este larg deschis, bunicii lui Marcel s-au repezit jos să-l ajute și au fost chemate serviciile de urgență. ''Au încercat să-l resusciteze. Au adus o pernă mică și o pătură ca să nu-i fie frig și la un moment dat a venit ambulanța. În jurul orei 22 (m-au sunat), după ce au fost siguri că a murit. Înainte de asta, ei sperau că nu vor fi nevoiți să ne spună'', a mai declarat mama. 

Familia a fost devastată de incidentul tragic: ''El a fost cel mai grijuliu, cel mai inteligent și mai deștept și amuzant băiat. Își iubea atât de mult frățiorul, era foarte inteligent. A vrut să fie astronom. Credem că a fost un accident tragic, s-a aplecat. Era plăcut de toată lumea, avea mulți prieteni''. 

Omagii florale au fost lăsate în afara blocului. O colegă de-a mamei a afirmat: ''A fost cel mai uimitor băiat. Vestea ne-a devastat pe toți. Ne simțim atât de amorțiți. Și nu putem face nimic''. O pagină GoFundMe a fost creată de colegi pentru a ajuta familia cu costurile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Mapamond » O mamă cu inima frântă îşi plânge băiatul ''inteligent şi grijuliu''. Copilul a căzut de la etaj, în timp ce admira stelele