Antena Meniu Search
x

Video La doar 10 ani, a furat maşina familiei şi a gonit pe autostradă ca să-şi vadă mama plecată, de care îi era dor. "Aventura", surprinsă de o cameră de bord

Un copil de 10 ani din Michigan, SUA, a furat maşina familiei şi a gonit pe autostradă pentru a merge să îşi viziteze mama. Acestuia îi era prea dor de ea şi a făcut tot ce îi sta în putinţă ca să poată vedea la 160 de km distanţă. Planul acestuia a fost întrerupt pe drum, când alţi şoferi au alertat poliţiştii după ce l-au văzut pe micuţ la volan. Agenţii au început o adevărată urmărire, după ce băiatul nu a oprit la semnalele lor şi a fugit de aceştia.

de Aura Trif

la 07.06.2023, 09:20

La doar 10 ani, a furat maşina familiei şi a gonit pe autostradă ca să-şi vadă mama plecată, de care îi era dor. "Aventura", surprinsă de o cameră de bord
La doar 10 ani, a furat maşina familiei şi a gonit pe autostradă ca să-şi vadă mama plecată, de care îi era dor. "Aventura", surprinsă de o cameră de bord - Michigan Bay Region Police

Poliția a difuzat imagini şocante de la camera de bord cu o urmărire de mare viteză după ce un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale pentru a o vizita în Detroit. În clipul de 31 de secunde, un SUV argintiu este văzut cum virează de pe o bandă pe alta cu avariile aprinse în miezul zilei pe 27 mai, relatează Daily Mail.

Copilul în vârstă de 10 ani a virat vehiculul pe autostrada în timp ce îi ignora polițiștii care îl urmăreau. În scurt timp, SUV-ul s-a îndreptat spre marginea drumului, înainte de a lovi balustrada și de a se opri.

Copilul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a putut fi văzut deschizând ușa înainte de sfârșitul videoclipului. Apoi a fugit în pădure înainte de a fi prins. Polițiștii de stat din Michigan au fost informați că SUV-ul furat gonea cu foarte mare viteză pe autostradă, după care au început urmărirea.

Pe acelaşi subiect

Copilul se confruntă cu acuzaţii grave după fapta sa

Între timp poliţiştii au primit mai multe apeluri despre un copil care conducea imprudent pe același drum. Unul dintre agenţi a spus că șoferul copil a ignorat sirenele mașinilor de poliție și a continuat mersul.

Copilul, care locuia la nişte rude, a spus poliției că a furat mașina mamei sale ca să poată să meargă în Detroit să o vadă, deoarece îi era mult prea dor de ea.

Copilul, care nu are nici măcar 1,50 metri, se confruntă acum cu acuzații unice de conducere ilegală a unui autovehicul, fugă de gradul al patrulea și eludarea poliției și agresiune, rezistență sau obstrucție faţă de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » La doar 10 ani, a furat maşina familiei şi a gonit pe autostradă ca să-şi vadă mama plecată, de care îi era dor. "Aventura", surprinsă de o cameră de bord