Antena Meniu Search
x

"Le-a spus: "O să vă omor”. Un bărbat din SUA a împuşcat o fetiţă de 6 ani şi pe părinţii ei, după ce mingea cu care micuța se juca a ajuns în curtea lui

Caz revoltător în SUA. Un bărbat a împușcat o fetiță de șase ani și părinții ei, după ce o minge de baschet cu care micuța se juca s-a rostogolit în curtea atacatorului, potrivit autorităţilor şi presei locale, citate de The Guradian.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 07:47

Un bărbat din SUA a împuşcat o fetiţă de 6 ani şi pe părinţii ei, după ce mingea cu care micuța se juca a ajuns în curtea lui
Un bărbat din SUA a împuşcat o fetiţă de 6 ani şi pe părinţii ei, după ce mingea cu care micuța se juca a ajuns în curtea lui - WSOC-TV 9, Gaston County Police Department

Incidentul a avut loc miercuri, în Carolina de Nord, când câţiva copii se jucau cu o minge de baschet care s-a rostogolit în curtea lui Robert Singletary, despre care vecinii spun că era nou în zonă şi adesea supărat pe copiii din zonă, a informat postul de ştiri WSOC-TV, potrivit News.ro.

Martorii au spus postului că Robert a fugit din locuinţa lui supărat după ce mingea s-a rostogolit în curtea lui şi a început să tragă cu o armă într-un vecin.

William White şi fiica sa, Kinsley, în vârstă de şase ani, au fost grav răniţi. William avea propria sa armă şi a încercat să tragă şi el în bărbatul care i-a rănit familia.

”S-a uitat la soţul meu şi la fiica mea şi le-a spus: „O să vă omor”, a relatat mama lui Kinsley, Ashley Hilderbrand.

Pe acelaşi subiect

Tatăl și fetița de șase ani au fost grav răniți

Kinsley, micuța de șase ani, a avut nevoie de copci din cauza fragmentelor de gloanţe din obraz şi le-a spus reporterilor că este îngrijorată pentru tatăl ei.

„De ce ne-ai împuşcat pe tatăl meu şi pe mine? De ce ai împuşcat tatăl unui copil?”, a declarat Kinsley pentru WSOC.

William a fost grav rănit după ce a fost împuşcat în spate. Ashley a fost zgâriată de un glonţ şi s-a întors acasă miercuri, după ce a fost externată dintr-un spital.

Bărbatul a rămas în libertate de joi dimineaţă. Poliţia i-a avertizat pe localnici că este înarmat şi periculos. Joi seară, el s-a predat autorităţilor din Tampa, Florida. Miercuri nu a fost prima dată când Singletary a fost acuzat că acţionează violent. El a fost acuzat separat în decembrie că şi-a agresat iubita cu un baros în miniatură şi a sechestrat-o în apartamentul lor timp de două ore în timp ce sângera, a raportat ABC News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Le-a spus: "O să vă omor”. Un bărbat din SUA a împuşcat o fetiţă de 6 ani şi pe părinţii ei, după ce mingea cu care micuța se juca a ajuns în curtea lui