Antena Meniu Search
x

"Mă simt prea bine nu mă pot opri acum". Un poliţist a violat o mamă în timp ce copiii femeii dormeau în camera de alături, în Anglia

O mamă a fost violată de un poliţist de 48 de ani, în timp ce copiii ei dormeau într-o cameră alătură, la doar o zi după ce s-au cunoscut pe o aplicaţie de dating.

de Monica Palade

la 11.06.2022, 14:48

"Mă simt prea bine nu mă pot opri acum". Un poliţist a violat o mamă în timp ce copiii femeii dormeau în camera de alături, în Anglia - Shutterstock

David Longden-Thurgood a refuzat să se oprească atunci când femeia i-a cerut spunându-i: „Mă simt atât de bine, nu mă pot opri acum”, s-a comunicat la audierile din instanţă.

Violată chiar în casa unde se aflau copiii ei

După incident, bărbatul i-a trimis un mesaj în care îi scria: „Este foarte greu să accept invitaţia în casa ta, după atâtea discuții și să nu faci sex”. Victima, o afaceristă de 30 de ani, a avut încredere în el, mai ales că era poliţist, au spus procurorii. Ea a consimțit să fie sărutată când l-a invitat în casă, în octombrie 2020, dar a spus în mod repetat: „Nu vreau sex”.

Poliţistul de la Hampshire Constabulary era în serviciu de 19 ani, însă obişnuia să trimită selfie-uri lascive și vorbea des despre a face sex purtând uniformă, înainte de a se întâlni, spunându-i: „Sunt un pic cam rebel în afara serviciului”.

Pe acelaşi subiect

Procurarea Rebecca Fairbairn a spus în faţa curţii din Winchester: „El a crezut că dacă „m-ai invitat în casa ta, m-ai invitat în patul tău”, i-a sugerat asta pentru că, deși ea a spus nu, nu a contat. Puteți fi siguri că atunci când el crede că victima a fost de acord, nu a fost rezonabil. Chiar și atunci când ea a spus nu, el nu era pregătit să accepte nu ca răspuns”.

Tatăl a trei copii, David Longden-Thurgood, și-a pus mâinile pe sânii ei la zece minute după sosire, ea a râs și au început să se sărute pe canapea. Ofițerul a fost apoi avertizat că „nu sunt lucruri amuzante” când s-au urcat la etaj să se uite la televizor și s-a dezbrăcat în boxeri când ea a mers la baie.

Ea i-a spus că nu vrea să facă sex când s-a întors în dormitor, iar el i-a răspuns: „Nu-ți face griji, nu vom face sex”. Dar apoi ar fi violat-o și, după ce ea a spus din nou că nu vrea sex, a răspuns: „Mă simt prea bine, nu mă pot opri acum”. Ea a spus că a rănit-o, când a tras-o pe spate și că a rămas amorțită, adăugând că era îngrijorată să nu îşi trezească copiii. A doua zi, poliţistul a acuzat-o că a exagerat, spunându-i în mesaje că l-a făcut „să se simtă ca un rahat”.

I-a sugerat să „treacă peste” și să iasă la un pahar. Ea i-a răspuns: „Cum să treci peste faptul că ai făcut sex fără consimțământ cu cineva?” Longden-Thurgood, din Waterlooville, Hants, neagă acuzația de viol. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Mă simt prea bine nu mă pot opri acum". Un poliţist a violat o mamă în timp ce copiii femeii dormeau în camera de alături, în Anglia