Antena Meniu Search
x

O mamă din Anglia, acuzată că și-a sufocat cei doi băieți. Tatăl copiilor s-a îngrozit când i-a găsit fără viață: "I s-a spus că cei mici dorm"

Doi băieți au fost găsiți fără viață chiar de propriul tată. Principala suspectă în cazul uciderii lor este mama micuților. Femeia a fost arestată preventiv, iar autoritățile din Marea Britanie fac cercetări în acest caz. 

de Cristina Cruceru

la 25.12.2022, 13:55

Mamă acuzată că și-a sufocat cei doi băieți. Tatăl copiilor s-a îngrozit când i-a găsit fără viață
Mamă acuzată că și-a sufocat cei doi băieți. Tatăl copiilor s-a îngrozit când i-a găsit fără viață - Facebook, Shutterstock

Marley Thomas, în vârstă de cinci ani, și a lui Elijah Thomas, în vârstă de doi ani, din Dagenham, în estul Londrei, au fost găsiți fără viață în casă, chiar de tatăl lor. Bărbatul susține că cei doi copii ai lui ar fi fost uciși chiar de mama lor. Femeia, în vârstă de 44 de ani, este acuzată de moartea celor doi copii ai ei. Kara Alexander este principala suspectă în acest caz.

Trupurile neînsuflețite ale copiilor, găsite de tatăl lor

Trupurile neînsuflețite ale micuților au fost găsite chiar în locuința femeii, de tatăl lor. Bărbatul a fost nevoit să dea buzna în casă, fiind îngrijorat de bunăstarea lor.

"Pe 16 decembrie, în jurul orei 14:00, poliția a fost chemată pentru că tatăl copiilor era îngrijorat de bunăstarea lor. A intrat în casă, după ce a forțat intrarea, i s-a spus că cei mici dorm la etaj. Dar când s-a dus să îi caute, a descoperit că erau decedați. A sunat la Poliție și la echipajele medicale, iar o ambulanță a venit și a găsit copiii fără suflare", a transmis procurorul de caz.

Autoritățile fac cercetări în acest caz, iar instanța așteaptă rezultatele autopsiilor. Conform The Sun, concluziile inițiale trase de polițiști arată că băieții ar fi putut fi sufocați și înecați. Kara Alexander, care este acuzată de două crime, a fost arestată preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă din Anglia, acuzată că și-a sufocat cei doi băieți. Tatăl copiilor s-a îngrozit când i-a găsit fără viață: "I s-a spus că cei mici dorm"