Antena Meniu Search
x

"Odihnește-te în pace, înger frumos!" Tineri găsiţi fără suflare, într-un apartament din Anglia. Mesaje sfâșietoare în amintirea unui cuplu de vis

Nino Calabrò, în vârstă de 26 de ani, și Francesca Di Dio, în vârstă de 20 de ani, au fost găsiți fără viața în apartamentul tânărului, din Stockton-on-Tees, North Yorkshire, miercuri, 21 decembrie. Francesca a călătorit din Italia în Marea Britanie, acolo unde locuia Nino. Cei doi erau originari din Sicilia, însă bărbatul locuia în UK de ceva vreme. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să fie găsiți fără viață, la scurt timp după ce tânăra a mers să-și viziteze logodnicul.

de Cristina Cruceru

la 25.12.2022, 13:16

Misterul celor doi iubiți găsiți morți în casă, în UK, se adâncește
Misterul celor doi iubiți găsiți morți în casă, în UK, se adâncește - Facebook

Nino lucra ca dealer de jocuri de noroc, la un cazino din Marea Britanie. Francesca a mers să-l viziteze de Crăciun și voia să petreacă timpul împreună. La scurt timp, cei doi îndrăgostiți au fost găsiți morți în apartament. Suspect ar fi un tânăr de 21 de ani, care se află în custodia polițiștilor. Acum, familia și prietenii le aduc omagii și transmit mesaje foarte dureroase, pe rețelele de socializare.

Mesajele de condoleanțe curg pe internet

Cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață, Francesca făcea diferite postări în mediul online, unde spunea că se simte "atât de îndrăgostită". Nino și Francesca erau logodiți de trei ani. Unul dintre colegii lui Nino a scris: "Nu-mi vine să cred... Nino Calabrò odihnește-te în pace, omule. Nu-mi vine să cred că am vorbit cu tine duminică, o să-mi lipsești enorm. Era așa amuzant să lucrez cu tine".

"O veste atât de tristă cu care m-am trezit în această dimineață. R.I.P. Nino Calabrò, îmi voi aminti mereu de tine, pentru serviciile tale uimitoare pe care le făceai pentru clienți, dar și pentru personalitatea ta atât de bună”, a mai spus o altă cunoștință a tânărului.

Pe acelaşi subiect

În timp ce una dintre prietenele Francescăi a scris: "Nu pot să cred asta. A fost colega mea de clasă și de școală și a fost o fată atât de bună R.I.P înger frumos. Împreună cu dragostea ta".

Poliția a deschis o anchetă pentru crimă, iar oamenii legii fac apel la populație, în special la cercul lor de prieteni, pentru a afla informații cu privire la acest caz.

Ofițerul principal de investigații, inspectorul șef Peter Carr, a declarat: "Am fost foarte îngrijorat. Un bărbat și o femeie au murit din păcate. Un bărbat suspect rămâne în custodia poliției în legătură cu incidentul. Dacă cineva trecea prin zonă și a văzut pe cineva acționând suspect sau orice activitate suspectă, vă rugăm să ne contactați".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Odihnește-te în pace, înger frumos!" Tineri găsiţi fără suflare, într-un apartament din Anglia. Mesaje sfâșietoare în amintirea unui cuplu de vis