Antena Meniu Search
x

"Mamă, te implor, ajută-mă!". O dispeceră a auzit de la celălalt capăt strigătul disperat al fiicei sale de 16 ani, victima unui jaf armat

O mamă care lucra la un centru de dispecerat pentru urgențe din New Orleans a răspuns la un apel 911 fără să-şi dea seama că, de la celălalt capăt al firului, fiica ei avea să ceară cu disperare ajutor. Adolescenta de 16 ani se afla într-un restaurant Mc’Donalds în momentul în care avea loc un jaf armat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.11.2022, 10:08

Adolescenta de 16 ani se afla într-un restaurant Mc’Donalds în momentul în care avea loc un jaf armat - Shutterstock

Teri Clark, asistent manager de operațiuni la Orleans Parish Communication District, ajuta personalul de la dispecerat să răspundă la apelurile 911 pe 17 octombrie, când a auzit o voce familiară. Prea familiară.

„Am fost în stare de șoc”, a spus femeia, potrivit CNN.

Acela a fost momentul în care și-a auzit fiica, Tenia Hill, angajată la restaurant, la celălalt capăt al firului. „Ea a spus «McDonald’s», așa că am întrebat-o: «care este locația ta McDonald’s?» şi îmi răspunde: «Sunt eu, Tenia… pe Claiborne… Mamă, ajută-!»”

Tenia i-a explicat mamei sale că o femeie înarmată a intrat în restaurantul de tip fast-food şi i-a încuiat atât pe ea, cât şi pe ceilalţi membri ai personalului în congelator

Pe acelaşi subiect

Mamă, te rog grăbește-te, are o armă”, a implorat-o Tenia pe mama sa, operator la Dispeceratul de Urgenţe.

„O să ne grăbim. Dă-mi o descriere”, a răspuns mama ei.

„Ceea ce m-a afectat a fost când copilul meu a spus: «Suntem în congelator». Am crezut că nu aud bine: «Congelator?»… În timp ce preluam apelul, lacrimile îmi curgeau pe faţă, dar încercam să îm ifac treaba cum trebuie şi să mă concentrez”, a declarat femeia pentru WDSU.

Femeia, lăudată pentru modul în care a gestionat situaţia

Cu toate acestea, Teri a reuşit să-şi păstreze fiica calmă până la venirea echipajelor de poliţie, promiţându-i că totul va fi bine şi că ajutorul este pe drum.

„Nu am vrut ca mama să fie nevoită să-și îngroape copilul cel mai mic. Ştiam că mi-aș fi putut pierde viața, dar ea mi-a salvat-o. Am fost foarte fericită când totul s-a terminat, a adăugat Tenia.

Tyrell Morris, directorul executiv al Dispeceratului de Urgenţe din district a lăudat comportamentul femeii şi modul în care a gestionat lucrurile într-o situaţie atât de stresantă

„Teri Clark este un exemplu a ceea ce fac zilnic eroii noștri 911 din New Orleans și din întreaga țară. Răspundem la fiecare apel cu pasiune, scop și profesionalism, chiar și atunci când la capătul firului este propria noastră familie”, a spus Morris într-o declarație pentru CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Mamă, te implor, ajută-mă!". O dispeceră a auzit de la celălalt capăt strigătul disperat al fiicei sale de 16 ani, victima unui jaf armat