Antena Meniu Search
x

Moarte înscenată, cu un cadavru real. Ca să scape de părinţii ei stricţi şi să fugă cu iubitul, o tânără a ucis o fată care-i semăna izbitor. Filmul crimei din Germania

O femeie acuzată că a ucis-o pe o alta, cu care semăna izbitor, pentru a începe "o viaţă nouă" alături de iubitul său a fost arestată. Aceasta a fost prinsă în timp ce purta cu mândrie... poşeta de firmă a victimei.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 16:00

Moarte înscenată, cu un cadavru real
Moarte înscenată, cu un cadavru real - X

Potrivit The Sun, Shahraban K.B., în vârstă de 24 de ani, e acuzată că a desfigurat-o şi apoi ucis-o pe Khadidja O., de doar 23 de ani. Aceasta, care lucra ca beauty blogger, a fost trădată inclusiv de iubitul său, Sheqir, de 24 de ani. Iar criminala a fost prinsă purtând cu mândrie poşeta de firmă a victimei, dar şi bluza acesteia.

O moarte înscenată, cu un cadavru real

Femeia şi iubitul victimei au "înscenat" moartea tinerei, însă totul s-a transformat într-o crimă violentă, cu peste 50 de lovituri de cuţit. Totul s-a petrecut în august 2022, însă procesul continuă şi în ziua de azi, într-un tribunal din Germania.

Shahraban, de origine din Irak, voia să scape de sub supravegherea familiei sale stricte, pentru a începe o nouă viaţă împreună cu Sheqir. Pentru acest lucru, însă, trebuia să îşi însceneze moartea. Iar cadavrul victimei, care semăna mult cu tânăra, a fost abandonat în maşină.

Pe acelaşi subiect

Se pare că cei doi au căutat îndelung o tânără care să semene suficient de bine cu Shahraban. După crimă, femeia s-a speriat şi a încercat să facă rost de un paşaport fals, iar Sheqir şi-a făcut planuri să fugă în Luxembourg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prinsă cu hainele şi poşeta de firmă a victimei

Când poliţiştii au arestat-o pe Shahraban, aceasta purta hainele victimei, inclusiv poşeta ei de designer. Un test ADN a confirmat identitatea cadavrului, iar cei doi complici s-au trezit acuzaţi de crimă. Procesul are loc în Tribunalul din Ingolstadt District Court, în Bavaria.

Se pare că şi-au minţit victima că a câştigat un concurs de frumuseţe, apoi au stabilit o întâlnire în oraşul natal al femeii, de unde au luat-o într-un Mercedes. "Au dus-o în Ingolstadt, unde au dat-o jos într-o pădure. Au lovit-o la cap şi au înjunghiat-o de 56 de ori", a declarat Veronika Grieser, procuror.

Au pus trupul victimei în portbagaj, apoi au abandonat maşina la câteva blocuri distanţă de locuinţa lui Shahraban. Părinţii criminalei au găsit cadavrul, convinşi că fiica lor e moartă. Dar la autopsie, adevărul a ieşit curând la iveală, mai ales după analiza tatuajelor victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Moarte înscenată, cu un cadavru real. Ca să scape de părinţii ei stricţi şi să fugă cu iubitul, o tânără a ucis o fată care-i semăna izbitor. Filmul crimei din Germania