Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 18 ani a rămas blocat cu BMW-ul în nisip, pe o plajă din Belgia. Gestul surprinzător al polițiștilor: "Are deja destule probleme"

Un șofer român, în vârstă de 18 ani, a rămas blocat în nisip cu BMW-ul pe o plajă din Belgia. În loc să-l amendeze, polițiștii l-au ajutat pe acesta să scoată mașina de acolo însă fără rezultat. Tânărul a spus că a rămas blocat, după ce ar fi intrat pe plajă ca să admire priveliștea.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 15:49

Un tânăr de 18 ani a rămas blocat cu BMW-ul în nisip, pe o plajă din Belgia. Gestul surprinzător al polițiștilor
Un tânăr de 18 ani a rămas blocat cu BMW-ul în nisip, pe o plajă din Belgia. Gestul surprinzător al polițiștilor - De Standaard

 Tânărul român și pasagerul din dreapta au vrut să se bucure de priveliște, spun ei, când mașina s-a împotmolit în nisip, potrivit De Standaard.

„Am vrut să ne bucurăm de priveliște și să facem câteva poze”, au spus cei doi.

Poliția a fost anunțată în jurul orei 2.15 de către un trecător care văzuse BMW-ul.

A rămas blocat cu BMW-ul, după ce a intrat pe plajă să admire priveliștea

Pe acelaşi subiect

„Echipele noastre au mers la fața locului. Dar atât pompierii, cât și serviciile de remorcare nu au reușit să scoată mașina. S-ar bloca și ei”, a declarant poliția.

BMW-ul era parcat cu aproximativ cincisprezece metri înainte de linia apei. Poliția a decis totuși să nu-l pedepsească pe șofer și tânărul nu a primit amendp, asta pentru că „avea deja destule probleme”, au spus autoritățile.

„Un buldozer de la serviciul tehnic va remorca mașina luni dimineața. Așa că va trebui să aibă răbdare pentru o vreme. Parcarea sau staționarea pe plajă este interzisă, dar nu vom întocmi un raport oficial. Este o neînțelegere. Echipele noastre nu au detectat consumul de alcool sau droguri. Deoarece mașina trebuie tractată, cei doi deja destule probleme", a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 18 ani a rămas blocat cu BMW-ul în nisip, pe o plajă din Belgia. Gestul surprinzător al polițiștilor: "Are deja destule probleme"