Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moment critic după ce 4 oameni au rămas blocaţi cu capul în jos, într-o roată de la un bâlci din India

Clipe de groază într-un parc de distracţii din India. Patru oameni au rămas suspendaţi cu capul în jos, la înălţime, după ce roata panoramică s-a stricat. Momentul a fost filmat, iar imaginile surprind teama cumplită resimţită de cei veniţi în parcul din Sahibganj sperând la distracţie, relaxare şi voie bună. 

de Redactia Observator

la 07.02.2023 , 17:35

Clipe de panică în roata panoramică
Clipe de panică în roata panoramică - Profimedia (scop ilustrativ)

O defecţiune tehnică a semănat panică în rândul oamenilor aflaţi în roata panoramică dintr-un parc de distracţii din India, districtul Sahibganj. Patru persoane au rămas suspendate cu capul în jos, iar clipele de groază au fost filmate de martori. Potrivit Mirror, incidentul s-a petrecut luni, 6 februarie.

Clipe de panică în roata panoramică. Momentul a fost filmat

În imagini se vede cum trei dintre oamenii aflaţi pe banchetă sunt aşezaţi jos, în vreme ce o a patra persoană stă în picioare. Roata se înclină dramatic, în timp ce martorii încearcă disperaţi să le acorde o mână de ajutor celor aflaţi în pericol. Un moment critic e cel în care roata porneşte din nou, cu tot cu oamenii agăţaţi la limită de scaune.

Articolul continuă după reclamă

Nu au fost făcute precizări ulterioare cu privire la starea de sănătate a acestora, în urma defecţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Moment critic după ce 4 oameni au rămas blocaţi cu capul în jos, într-o roată de la un bâlci din India