Antena Meniu Search
x

Video Moment critic după ce 4 oameni au rămas blocaţi cu capul în jos, într-o roată de la un bâlci din India

Clipe de groază într-un parc de distracţii din India. Patru oameni au rămas suspendaţi cu capul în jos, la înălţime, după ce roata panoramică s-a stricat. Momentul a fost filmat, iar imaginile surprind teama cumplită resimţită de cei veniţi în parcul din Sahibganj sperând la distracţie, relaxare şi voie bună. 

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 17:35

Clipe de panică în roata panoramică
Clipe de panică în roata panoramică - Profimedia (scop ilustrativ)

O defecţiune tehnică a semănat panică în rândul oamenilor aflaţi în roata panoramică dintr-un parc de distracţii din India, districtul Sahibganj. Patru persoane au rămas suspendate cu capul în jos, iar clipele de groază au fost filmate de martori. Potrivit Mirror, incidentul s-a petrecut luni, 6 februarie.

Clipe de panică în roata panoramică. Momentul a fost filmat

În imagini se vede cum trei dintre oamenii aflaţi pe banchetă sunt aşezaţi jos, în vreme ce o a patra persoană stă în picioare. Roata se înclină dramatic, în timp ce martorii încearcă disperaţi să le acorde o mână de ajutor celor aflaţi în pericol. Un moment critic e cel în care roata porneşte din nou, cu tot cu oamenii agăţaţi la limită de scaune.

Nu au fost făcute precizări ulterioare cu privire la starea de sănătate a acestora, în urma defecţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Moment critic după ce 4 oameni au rămas blocaţi cu capul în jos, într-o roată de la un bâlci din India