Antena Meniu Search
x

Momente de groază la un bâlci din India: O roată s-a prăbușit din senin, rănind 50 de persoane, inclusiv copii

Imaginie surprinse de unul dintre participanții la târgul din India au arătat cum o roată din parcul de distracții se prăbușește la sol, rânind 50 de persoane, inclusiv copii.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 22:31

Vezi și

O roată de la un târg din India s-a prăbușit de la 16 metri înălțime până la sol, atunci când s-a defectat. Accidentul de groază a avut loc duminică la centrul de târguri Dussehra din Mohali, India, potrivit The Sun.

Un total de 50 de persoane, inclusiv copii, au fost rănite în incident și au fost transportate la spital. În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, roata care se învârte poate fi văzută cum este înclinată ușor într-o parte și se lovește de pâmânt, ceei prinși pe scaune fiind aruncați din locurilor lor, din cauza impactului puternic.

Poliția a susținut că niciun echipaj de urgență nu a fost prezent la târgul respectiv și îi acuză pe organizatori de "neglijență"

Un oficial al poliției locale a susținut că organizatorii au fost "neglijenți”, raportând că nu a existat nicio ambulanță la târgul respectiv. O anchetă este în curs de desfărșurare, pentru afla care au fost circumțele în care s-a produs incidentul.

Mai multe persoane au fost rănite când un carusel s-a prăbușit la un parc de distracții din Palma Campania, Italia. 

Un alt accident îngrozitor a avut loc în parcul Ataturk din Antalya, sud-vestul Turciei. Și alte șase persoane, inclusiv trei copii, au fost duse la spital după ce o plimbare la târgul din Planet Fun din Irlanda de Nord a scăpat de sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Momente de groază la un bâlci din India: O roată s-a prăbușit din senin, rănind 50 de persoane, inclusiv copii