Antena Meniu Search
x
LIVE

Momentul dramatic surprins de camera de supraveghere când o femeie s-a prăbușit din senin în sala de fitness. Tânăra de 28 de ani din Ecuador nu a mai putut fi salvată

Moment dramatic surprins de o cameră de supraveghere când o femeie se prăbușește brusc în timp ce se antrena. Tânăra de 28 de ani pur și simplu cade din picioare.

De Monica Palade la 08.12.2022, 22:11

Incidentul a avut loc într-o sală de sport din Ecuador, săptămâna trecută. Din imagini se pare că Betsy Dayana Jaramillo Ramírez suferă un atac de cord chiar în timp ce făcea genuflexiuni și ridica greutăți, alături de alți participanți la sală.

A murit în sala de sport

Colegii din sală se grăbesc să îi acorde primul ajutor. Instructorul o pune să repete o mișcare,, ea o face, doar că la câteva secunde după ce s-a ridicat din nou se prăbușește brusc. Oamenii au cerut de urgență ajutorul și au încercat să o ajute.

Doar că Betsy a fost declarată moartă înainte ca ambulanța să sosească. Cauza morții nu a fost încă confirmată. Familia a povestit că tânăra mergea regulat la sala de sport unde și-a găsit sfârșitul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Momentul dramatic surprins de camera de supraveghere când o femeie s-a prăbușit din senin în sala de fitness. Tânăra de 28 de ani din Ecuador nu a mai putut fi salvată