Antena Meniu Search
x

Video Nouă lovitură pentru iubita gangsterilor, care şi-a lăsat soţul traficant de droguri pentru cel care i-a fost călău. Coleen Campbell are 3 luni să rezolve problema

A aterizat din braţele fostului soţ, un "instructor de fitness" care făcea de fapt trafic de droguri, în cele ale unui gangster criminal. Este povestea lui Coleen Campbell, o femeie care, la 38 de ani, a decis să pună capăt vieţii celui cu care a împărţit traiul şi cu care avea doi copii. I-a oferit noului protector toate datele necesare pentru a-i ucide fostul soţ, dar acum are o mare probemă. Condamnată la închisoare, Coleen a primit o nouă lovitură.

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 17:50

Vezi și

Iubita unui gangster, care l-a ajutat pe bărbat să-i tortureze până la moarte fostul soţ, riscă să piardă casa pe care o împărţea cu acesta. Femeia plătise lucrările de extindere a locuinţei cu bani murdari. 

De la fostul soţ, traficant de droguri, a ajuns în braţele unui gangster periculos

Coleen Campbell, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată pentru omucidere după ce a contribuit la moartea lui Thomas Campbell, pe care-l voia jefuit de bani şi droguri. Potrivit Daily Mail, Thomas, care avea tot 38 de ani, a fost prins într-o ambuscadă şi atacat de trei bărbaţi, în timp ce descuia uşa locuinţei sale din Mossley, Greater Manchester, pe 2 iulie 2022.

Dealerul de droguri condamnat a suferit răni extrem de grave, care i-au adus într-un sfârşit moartea.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre cei trei atacatori, Reece Steven, de 29 de ani, a fost găsit vinovat de crimă şi va rămâne după gratii pentru cel puţin 37 de ani.

Coleen Campbell a adus informaţii-cheie despre activitatea fostului ei soţ, oferindu-i lui John Belfield, cel care a conceput întregul plan criminal, toate datele de care avea nevoie pentru a ucide. Între timp, acesta a fost arestat în America de Sud pentru infracţiuni legate de droguri.

Viaţa de lux dusă de Coleen şi fostul soţ

Înainte de moartea lui Thomas, el şi Coleen au apărut în instanţă, unde au recunoscut că sunt vinovaţi de spălare de bani. Cheltuiseră mii şi mii de lire sterline pentru a renova locuinţa familiei, unde stăteau împreună cu cei doi copii ai lor. Cuplul pleca deseori în vacanţe luxoase şi avea maşini cu mulţi cai putere.

Hainele şi bijuteriile lor spuneau, de asemenea, povestea unui succes răsunător. Totul era, însă, o mare păcăleală. Banii erau murdari. La vremea respectivă, Coleen lucra cu jumătate de normă în Matalan, în vreme ce Thomas se prezenta drept instructor de fitness.

Deşi moartea lui Thomas a survenit înainte ca procesul să fie finalizat, Coleen, acum în vârstă de 39 de ani, trebuie să returneze prejudiciul de 76.500 de lire sterline în cel mult trei luni. Dacă nu reuşeşte acest lucru, riscă să primească încă nouă luni după gratii, pe lângă cei 13 ani de închisoare la care a fost deja condamnată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Nouă lovitură pentru iubita gangsterilor, care şi-a lăsat soţul traficant de droguri pentru cel care i-a fost călău. Coleen Campbell are 3 luni să rezolve problema