Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer drogat a făcut praf un Audi R8 Spyder de 540 de cai putere. Imagini de groază pe autostrada A9, în Germania

Imagini înfiorătoare publicate de pompierii din Schleiz, o localitate aflată în landul german Thüringen, arată consecințele unui accident cumplit produs pe autostrada A9, în urma căruia un Audi R8 Spyder, în valoare de 160.000 de euro, s-a praf după ce a zburat de pe șosea, a rupt câțiva copaci și s-a oprit, complet distrus, pe terasament. În mod miraculos, șoferul și pasagerul au supraviețuit impactului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.10.2023, 10:20

Potrivit publicației Bild, accidentul a avut loc joi dimineață, între Dittersdorf și Schleiz. 

Din primele informaţii, bolidul sport german, care dezvoltă 540 de cai putere și poate atinge 320 km/oră, se deplasa cu viteză excesivă pe autostradă când, din motive necunoscute, șoferul de 31 de ani a pierdut controlul volanului.

Șoferul era drogat

Mașina a zburat de pe șosea, a rupt câțiva copaci, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit, complet distrusă, pe terasamentul autostrăzii. 

Pe acelaşi subiect

Șoferul și pasagerul, turiști din Canada, au supraviețuit ca prin minune accidentului, fiind doar ușor răniți. Cei doi închiriaseră bolidul și erau în drum spre aeroportul din München.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția investighează acum cauza accidentului. Primele date, însă, arată că șoferul circula cu viteză și, potrivit agenților, se afla și sub influența drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un șofer drogat a făcut praf un Audi R8 Spyder de 540 de cai putere. Imagini de groază pe autostrada A9, în Germania