Antena Meniu Search
x

Foto „Nu a putut trăi fără el. A fost lumina vieții ei”. O mamă s-a sinucis în același loc în care fiul său și-a luat viața, după o decepție în dragoste, în Anglia

Nu a putut trăi fără fiul ei, iar gândul că nu îl va mai vedea niciodată a măcinat-o pe interior. La 8 săptămâni după ce băiatul său, un tânăr fotbalist care urma să împlinească 16 ani, și-a luat viața din cauza unei decepții în dragoste, mama l-a urmat în moarte. S-a dus în același loc în care și-a pierdut fiul și a spus adio vieții.

de Monica Palade

la 24.05.2023, 15:29

Camille Hardman, în vârstă de 45 de ani, le-a spus celor dragi că „nu se mai simțea capabilă să supraviețuiască fără el”, după ce Ethan a murit. Pe 8 decembrie, ea a mers la locul unde talentatul fotbalist și-a luat viața într-o pădure din Preston, Lancashire, Anglia. În mod tragic, a fost găsită moartă de același ofițer de poliție care îl descoperise și pe Ethan cu doar opt săptămâni înainte.

Și-a urmat fiul în moarte

„A fost o tragedie absolută, cu totul sfâșietoare. Camille a fost o doamnă inteligentă, senină și iubitoare, iar Ethan a fost lumina vieții ei. Când Ethan a murit, a fost distrusă de pierdere, inima i-a fost frântă fără să mai poată fi reparată”, a declarat legistul Kate Bisset, potrivit The Sun.

Ancheta în curs a arătat că sănătatea mintală a lui Camille s-a prăbușit în urma morții fiului ei iubit. El s-a sinucis pe 14 octombrie, cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini 16 ani, după ce s-a despărțit de iubita lui. Băiatul se lupta și să facă față morții bunicii sale, dar și cu presiunea de a începe primul său loc de muncă.

Pe acelaşi subiect

Partenerul lui Camille, Richard Benson, a povestit în lacrimi cum mama „extrem de fragilă” și-a exprimat intenția de a-și lua viața. A fost internată, după ce și-a exprimat în mod repetat gândul de sinucidere. Dar a fost externată pentru a participa la înmormântarea lui pe 9 noiembrie și a petrecut trei zile într-un hotel unde a încercat să se sinucidă.

În săptămânile de dinainte de propria ei moarte, Camille începuse să aibă viziuni despre găsirea trupului fiului ei. Ea a avut, de asemenea, perioade în care a consumat mult alcool și a început să participe la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi.

Pe 8 decembrie, sora ei a sunat la casa femeii din Walton-le-Dale, unde a găsit ușile larg deschise și un bilet de la Camille. Mama ieșise pe o poartă laterală pentru a evita să fie văzută.

Vecinul Tony Gardner a povestit instanței cum își plimba câinele când a văzut-o pe Camille pe poteca din zonă împădurită. „Am simțit că este puțin suspect și apoi ea a spus: „Chiar acolo fiul meu s-a sinucis acum șase săptămâni. Mi-am dat seama cine era. Ethan avea o vârstă asemănătoare cu fiul meu care îl știa. Mi-am dat seama că sunt probabil unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viață”.

Ajuns la concluzia de sinucidere, medicul legist a spus că moartea lui Ethan a făcut-o pe Camille să sufere de probleme de sănătate mintală „catastrofale”. „Pierderea unui copil este de neconceput, dar a fost de nesupraviețuit pentru Camille”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » „Nu a putut trăi fără el. A fost lumina vieții ei”. O mamă s-a sinucis în același loc în care fiul său și-a luat viața, după o decepție în dragoste, în Anglia