Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 30 de ani din Timiş şi-a anunţat iubita că va apăsa pe trăgaci. Apoi şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Sânandrei, de lângă Timişoara, a fost găsit mort de poliţişti, după ce s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal. Poliţiştii au deschis dosar penal.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 12:34

Un tânăr de 30 de ani din Timiş şi-a anunţat iubita că va apăsa pe trăgaci. Apoi şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare
- Shutterstock - imagine ilustrativă

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi suferit o decepţie în dragoste. Acesta i-ar fi lăsat prietenei sale un mesaj pe o reţea de socializare prin care o anunţa că va apăsa pe trăgaci şi să sune la 112. Părinţii bărbatului au fost cei care au descoperit cadavrul.

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, a transmis IPJ Timiş.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 30 de ani din Timiş şi-a anunţat iubita că va apăsa pe trăgaci. Apoi şi-a luat viaţa cu o armă de vânătoare