Antena Meniu Search
x

"Nu regret". Tatăl unei copile de 6 ani a vrut să îşi facă singur dreptate şi l-a bătut pe cel care a încercat să îi violeze fetiţa. Atacatorul, un francez de 16 ani, în arest preventiv

A aflat că fiica lui a fost abuzată de un adolescent şi a vrut să îşi facă singur dreptate. Un bărbat din Franţa l-a luat la bătaie pe un adolescen de 16 ani, după ce ar fi intrat în casa lui şi i-ar fi abuzat sexual fetiţa de 6 ani. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.10.2022, 21:38

Un tată a vrut să îşi facă singur dreptate şi l-a bătut pe cel care a vrut să îi violeze fetiţa de 6 ani
Un tată a vrut să îşi facă singur dreptate şi l-a bătut pe cel care a vrut să îi violeze fetiţa de 6 ani - Shutterstock

„Nu ar fi trebuit să o fac, dar nu regret în vreun fel că am făcut-o”. Este mărturia lui Annis, un tată care a văzut negru în faţa ochilor când a auzit despre ce i s-ar fi întâmplat fetei lui.  

Bărbatul locuieşte alături de familia lu într-o casă din Roanne, în departamentul francez Loire. A decis să îşi facă singur dreptate după ce adolescentul de 16 ai i-ar fi violat fiica în propria lor casă. Vineri seara a mers pe urmele presupusului atacator şi l-a luat la bătaie, drept răzbunare pentru fapta comisă, scrie BFMTV.

Tatăl copilei: "L-am bătut. Din fericire, prietenii mei erau acolo și am fost suficient de lucid încât să sun la poliție, altfel s-ar putea să fi mers mai departe"

Furia unui tată a cărei fiică a fost abuzată

Pe acelaşi subiect

Povestea ar fi început cu o seară înainte, când Aniss se afla la serviciu în tura de noapte. Acasă se aflau doar fiica lui de 6 ani şi mama acesteia. La un moment dat, zgomote puternice şi un miros greu de transpiraţie au condus-o pe mama fetiţei în camera celei mici. Când a intrat, femeia a încremenit de spaimă: În aceeaşi încăpere cu cea mică se afla un adolescent de 16 ani care o atingea într-un mod necorespunzător.

Speriat, agresorul a fugit din locuinţă, însă femeia a reuşit să îi reţină clar în minte imaginea, iar ulterior acesta a fost identificat de către poliţişti. O zi mai târziu, Aniss, alături de prietenii săi și de un alt vecin, l-a bătut pe tânăr. 

Atacul a fost unul brutal, bărbaţii folosind bare de fier și mai multe cabluri electrice, potrivit presei străine. Oprit de prieteni, bărbatul sună în cele din urmă la 112. Tânărul de 16 ani a fost transportat la spital şi mai apoi dus în arest preventiv. 

Tatăl fetiţei: „Eram năucit, nu vedeam nimic, nu ascultam nimic, mă gândeam doar la fiica mea”.

Francezul că și el riscă să fie acum urmărit penal pentru că a căutat să-și facă singur dreptate. „Eu sunt acum cel care mă trezesc acuzat, este lumea pe dos. Dar nu regret, aș putea sta închis şi 30 de ani, nu contează, totul e pentru fiica mea”, spune el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Nu regret". Tatăl unei copile de 6 ani a vrut să îşi facă singur dreptate şi l-a bătut pe cel care a încercat să îi violeze fetiţa. Atacatorul, un francez de 16 ani, în arest preventiv