Antena Meniu Search
x

Galerie foto O adolescentă a supraviețuit miraculos într-o mașină zdrobită de copac, după o furtună puternică în Brazilia. Momentul a fost filmat

O cameră de supraveghere a suprins momentul înfiorător în care un copac se prăbușește și strivește o mașină, în timpul unei furtuni în orașul Camp Grande din Brazilia. O fată de 16 ani, care se afla în autoturism, a supraviețuit în mod miraculos, alegându-se doar cu un picior fracturat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.10.2021, 14:50

O adolescentă a supraviețuit miraculos într-o mașină zdrobită de copac, după o furtună în Brazilia - nypost.com / Newsflash

Amanda Goncalves o aștepta în mașină pe mama ei, când o furtună violentă a lovit orașul Camp Grande, pe 15 octombrie. Rafalele au fost atât de puternice, încât un copac a fost dezrădăcinat și s-a prăbușit chiar pe autoturism, relatează New York Post, care citează Newsflash.

Din fericire, fata a scăpat cu viață. S-a ales cu piciorul drept fracturat și câteva zile de spitalizare.

"A fost un zgomot oribil. Dar m-am calmat rapid, știam că nu m-am lovit la cap. În acel moment nu mă gândeam decât la mașina mamei, că a fost distrusă și era modul ei prin care câștiga bani. Îmi era frică de cum aveam să fiu scoasă de acolo. În rest, știam că eram rănită doar la picior. Știam că este blocat. Am rămas calmă. Îi mulțumesc doar lui Dumnezeu", a declarat Amanda pentru publicația G1, care a publicat și imaginile cu momentul prăbușirii copacului.

Spraviețuirea Amandei, "un miracol"

Pe acelaşi subiect

Scenele de groază s-au derulat sub privirile mamei Amandei, Fabiane Barreiros Goncalves, care se îndrepta spre mașină în acel moment.

"Copacul a căzut deasupra mașinii, iar în mintea mea ea era moartă în interior”, a spus Fabiane. Femeia a catalogat supravețuirea fiicei sale drept un "miracol".

Amanda, zâmbitoare, și-a arătat piciorul drept bandajat la spital, după ce a sfidat moartea. Adolescenta a fost externată marți.

Incidentul terifiant a avut loc în momentul în care rafalele de vânt au lovit orașul cu peste 90 km/oră, provocând numeroase accidente rutiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O adolescentă a supraviețuit miraculos într-o mașină zdrobită de copac, după o furtună puternică în Brazilia. Momentul a fost filmat