Antena Meniu Search
x

Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut în gol de la peste 180 de metri, într-o regiune montană din Franţa

O fetiţă de doar 12 ani a murit după ce a căzut în gol de la mai bine de 180 de metri înălţime, în timp ce se afla într-o expediţie în regiunea Savoie din Franţa.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.08.2021, 22:16

Fetita s-a dezechilibrat şi a căzut
Fetita s-a dezechilibrat şi a căzut - Hepta

Serviciile de la salvamont au declarat miercuri că tânăra a murit după ce a căzut în în gol, în timp ce se întorcea de la un picnic la care participase în Champagne-en-Vanoise, o localitate din apropiere, transmite 20 minutes.

Victima se întorcea de la o plimbare la care participase alături de câţiva prieteni în zona montană Plan du Bouc la sfârșitul dimineții.

S-a dezechilibrat şi a căzut

Într-o secundă de neatenţie, fata s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o zonă abruptă înaltă de peste 180 de metri, a declarat Jandarmeria din Bourg-Saint-Maurice.

Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să acorde fetei primele manevre de resuscitare, însă au fost efectuate fără succes, aceştia declarând decesul tinerei. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut în gol de la peste 180 de metri, într-o regiune montană din Franţa