Antena Meniu Search
x

Foto O cățelușă adoptată a fugit din noua familie și a mers 16 kilometri, pentru a se întoarce la adăpost, în SUA: "Era foarte fericită"

Bailey, un câine care are 3 ani, s-a reîntors la adăpostul de animale la scurt timp după ce fusese adoptat de o familie din SUA. Cățelul a fugit din noua casă și a mers 16 kilometri pentru a se întoarce la adăpost.

de Cristina Cruceru

la 12.02.2023, 17:10

Bailey a înduioșat mii de inimi, după ce povestea ei a devenit virală pe internet. Câinele, care are în jur de 3 ani, și-a petrecut o perioadă din viață la adăpostul de animale. Viața ei a devenit mai frumoasă când o familie a venit și a adoptat-o. Au luat-o acasă și au îngrijit-o. La trei zile însă, patrupedul a dispărut. Cățelușa a mers 16 kilometri pentru a se reîntoarce de unde plecase: de la adăpost, relatează Today.

Bailey a fugit din noua familie și s-a întors la adăpost

Loretta Hyde, fondatoarea adăpostului unde Bailey și-a făcut apariția, la scurt timp după ce a fost adoptată, a vorbit despre povestea patrupedului. Loretta a ținut să spună despre Bailey că este "plină de viață".

"Cu siguranță sărea pe tine și voia toată atenția", a explicat ea, despre prima dată când Bailey a sosit la adăpostul ei. Pentru a o ajuta să se adapteze la adăpost, Hyde a înscris-o pe Bailey într-un program de antrenament, unde, timp de opt săptămâni, cățelușa a învățat să se "poarte frumos".

Pe acelaşi subiect

Pregătirea lui Bailey i-a permis să fie adoptată destul de repede. A fost dată spre adopție, acum o lună, într-o familie care locuiește la 16 kilometri de adăpost. Hyde a povestit că Bailey a dispărut după ce s-a "speriat", în timp ce stăpânul ei încerca să îi pună un ham. Patrupedul a luat-o la fugă și s-a făcut nevăzut.

Stăpâna lui Bailey a sunat la adăpost și a raportat dispariția ei. "URGENT- Această frumoasă fetiță- Bailey- a scăpat în zona Mesa și Sunland Park, în partea de vest", scria la momentul respectiv, într-o postare pe Facebook împărtășită de adăpost. "Ea este foarte prietenoasă. Dacă o vedeți sau o găsiți, vă rugăm să sunați".

Hyde a descris cum în zilele dinaintea reapariției ei, mai mulți oameni i-au spus că au văzut-o pe Bailey. După ce a dat de urma ei, Hyde spune că și-a dat seama că Bailey se îndrepta înapoi spre adăpost.

"Am zis: Știi ceva? Câinele ăla este pe drumul de întoarcere la adăpost. I-am spus: Privește. Va ajunge la adăpost. Ține minte ce-ți spun eu. Și să fiu al naibii, la ora 1:42 noaptea, iat-o că apărea în fața camerei de filmat, încercând să facă alarma să sune".

Pe 31 ianuarie, în ziua în care s-a întors, adăpostul și-a actualizat pagina de Facebook. "Bailey este acum în siguranță. Tuturor celor care au căutat-o, au reperat-o, au sunat, au sperat - vă mulțumim. După cum știam, câinii sunt incredibili. Bailey s-a întors singură la ARL și a sunat la soneria noastră la ora 1:15 dimineața arătând că vrea să intre. Personalul s-a grăbit la adăpost și a pus-o pe Bailey în țarcul ei. Ea era foarte fericită, iar noi am fost la fel. Vă mulțumim."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câinele s-a reîntors la stăpân

În ceea ce privește starea actuală a lui Bailey, aceasta este sănătoasă și a fost dusă înapoi proprietarului ei. Potrivit lui Hyde, Bailey este acum hotărâtă să rămână aproape de stăpânul ei. "El i-a comandat deja o zgardă GPS", a adăugat Hyde. "Și vreau să spun că acum îi pune două lese. Și-a învățat lecția la fel de bine cum și ea și-a învățat-o pe a ei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O cățelușă adoptată a fugit din noua familie și a mers 16 kilometri, pentru a se întoarce la adăpost, în SUA: "Era foarte fericită"