Antena Meniu Search
x

Foto O bătrână din Mehedinți a trăit clipe de panică, după ce câinele ei a căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. Misiunea i-a emoționat pe pompieri

Pompierii mehedințeni au salvat un câine, căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. O bătrână a intrat în panică atunci când a văzut că patrupedul ei se luptă să trăiască și a sunat imediat la 112. Cățelușa a fost scoasă din apa de trei metri, în siguranță.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 07.02.2023, 14:17

O bătrână din comuna Voloiac, județul Mehedinți, a trăit momente de panică după ce câinele ei a căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. Patrupedul femeii s-a urcat pe capacul unei fântâni, să stea la soare. Din cauza uzurii, capacul s-a rupt, iar animalul a căzut în apa de trei metri. Bătrâna a văzut la timp și i-a aruncat o scară, care a ajutat-o pe cățelușă să se mențină în viață până când au ajuns pompierii.

"Luni după-amiază, o bătrână din localitatea Valea Bună, comuna Voloiac, a solicitat sprijinul salvatorilor mehedințeni după ce patrupedul acesteia a căzut într-o fântână. Cățelușa a vrut să profite la maxim de razele soarelui și a ales să urce pe capacul unei fântâni. Aflându-se într-o stare avansată de uzură, capacul a cedat sub greutatea necuvântătoarei și aceasta a căzut în fântâna adâncă de circa 13 metri.

Stăpâna a văzut-o la timp și a încercat să o salveze aruncându-i o scară de aluminiu, care a ajutat-o să se mențină în viață până la sosirea pompierilor, apa având o adâncime de circa trei metri.

Salvatorii au acționat cu cordițe de salvare și, în cel mai scurt timp, au reușit să extragă cățelușa în siguranță. Îmbrățișarea puternică și bucuria de pe chipul bătrânei au transmis emoție în rândul salvatorilor, care au conștientizat încă o dată importanța atașamentului. Deși pentru unii necuvântătoarele sunt simple animale, pentru alții reprezintă: un prieten, un confident, un medicament, iar pentru pompieri suflete ce trebuie salvate", au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O bătrână din Mehedinți a trăit clipe de panică, după ce câinele ei a căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. Misiunea i-a emoționat pe pompieri