Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie a petrecut peste 8 ore în canalizarea unui oraş din SUA, pentru a salva doi căţei abandonaţi. Imagini de la intervenţie

Carrie Clemens, fosta iubită a unui jucător de baseball cunscut din SUA, a povestit duminică cum s-a târât prin țevile de scurgere infestate de gândaci din Houston pentru a salva doi pui de căței abandonați. A petrecut peste 8 ore în scurgeri pentru a-i găsi.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 13:23

Callie Clemens, în vârstă de 35 de ani, și câinele ei Giselle au condus o echipă mică de voluntari prin canalele noduroase ale orașului, începând de miercuri, după ce au auzit informații despre cățeluși care plângeau în subteranul orașului Texas, relatează The New York Post.

Iubitoarea de animale a ajutat la salvarea a doi pui negri Labrador, unul miercuri și altul joi, explicând că este capabilă să-și folosească dimensiunea mică în avantajul ei și să se potrivească prin deschiderile înguste ale sistemului, spre deosebire de alți potențiali salvatori de animale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Am văzut doi cățeluși acolo jos”, a spus Callie, în timp ce se pregătea să intre din nou în subteranul umed al orașului pentru a cincea zi, pentru a relua căutarea unui pui despre care încă crede că este dispărut. „Nu mă opresc, adică i-am spus deja mamei: „Cred că voi păstra acest câine dacă îl găsesc, sunt atât de implicată”, a spus Callie, care se află în mijlocul unui divorţ.

Femeia are o oraganizaţie de salvare a căţeilor

Callie, care a fondat organizația nonprofit Paws Off the Street, a estimat că a petrecut aproximativ opt ore sub pământ și cel puțin 20 de ore deasupra solului făcând recunoaștere în ultimele patru zile.

"Sunt epuizată!" ea a spus, „este greu să dormi”. Alți doi voluntari i s-au alăturat uneori în subteran, în timp ce alții supravegheau pe stradă, urmărindu-i mișcările cu ceasul inteligent, a spus ea.

Callie a spus că orașul a fost oarecum de ajutor în efortul de salvare, inginerii săi oferindu-i o hartă a sistemului de canalizare.

Se spune că aproximativ 1 milion de câini și pisici vagabonzi rătăcesc pe străzile din Houston, mulți dintre ei abuzați și lăsați pentru moarte, potrivit documentarului „For the Animals”. Orașul cu 2,2 milioane de locuitori nu are legi obligatorii pentru sterilizare, ceea ce agravează problema, spun experții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O femeie a petrecut peste 8 ore în canalizarea unui oraş din SUA, pentru a salva doi căţei abandonaţi. Imagini de la intervenţie