Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lună de miere finalizată la spital. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce un om al străzii l-a bătut cu bestialitate în holul unui hotel din SUA

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, se luptă pentru viața sa în spital după ce a fost atacat de un bărbat fără adăpost în hotelul său în timpul lunii de miere.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 10:43

Larry Gilmore și noua sa soție Shalawrae s-au căsătorit pe 23 iulie și au călătorit la Pittsburgh pentru luna de miere. A doua zi după nuntă, Larry aștepta liftul în holul hotelului când ar fi fost atacat din spate de un bărbat fără adăpost, Heiko Calhoun, relatează Daily Mail.

Bărbatul se află în stare gravă la spital

Heiko, în vârstă de 26 de ani, este văzut pe camere apropiindu-se de bărbat, sufocându-l și târându-l pe podea, lovindu-i în mod repetat capul de pământ. Presa locală a raportat că acesta și-a încălcat eliberarea condiționată. Infracțiunile sale anterioare nu au fost precizate.

În timp ce victima zăcea nemișcată, atacatorul s-a întors de mai multe ori pentru a-i lovi și călca pe față și pe spate. Apoi a furat tot ce avea în buzunare și i-a luat pantalonii.

Pe acelaşi subiect

"M-am dus să văd ce se întâmplă și l-am găsit într-o băltoacă de sânge", a spus Shalawrae, însărcinată în șase luni, o mamă a trei copii. Larry Gilmore a fost dus la spital, unde rămâne în stare critică, cu răni la cap. "În acest moment, el este încă în stare critică, dar stabil. El este încă intubat și sperăm să reușească", a spus soţia sa.

Atacatorul nu era la prima abatare şi a fost arestat

Atacatorul a fost arestat la scurt timp după atac și a spus poliției că Larry i-a spus ceva înainte de incident. El este reținut în închisoare sub acuzația de tentativă de omor, agresiune calificată, tâlhărie și punerea în pericol a unei alte persoane.

Familia Gilmore a protestat în fața hotelului Even, cerând închiderea acestuia pentru o evaluare de securitate. „Vrem să se închidă până când pot asigura siguranța clienților, deoarece soțul meu se luptă chiar acum pentru viața lui”, a spus ea pentru CBS News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Lună de miere finalizată la spital. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce un om al străzii l-a bătut cu bestialitate în holul unui hotel din SUA