Antena Meniu Search
x

Foto O femeie aproape şi-a ucis soţul după ce i-a turnat zilnic clor în cafea. Greşeala care a dat-o de gol pe americancă

O femeie din Arizona a încercat să-și ucidă soțul, un membru al armatei americane, otrăvindu-i zilnic cafeaua cu înălbitor din martie, înainte de arestare. Bărbatul a reuşit să o dea de gol pe femeie după ce a plasat mai multe camere de supraveghere în casă. 

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 18:17

O femeie aproape şi-a ucis soţul după ce i-a turnat zilnic clor în cafea. Greşeala care a dat-o de gol pe americancă
O femeie aproape şi-a ucis soţul după ce i-a turnat zilnic clor în cafea. Greşeala care a dat-o de gol pe americancă - Pima County Sheriff's Office

Melody Felicano Johnson se confruntă cu acuzații de tentativă de omucidere de gradul I, tentativă de agresiune gravă și adăugare de otravă în mâncare sau băutură după ce soțul ei a trimis poliției un videoclip cu ea aparent turnând înălbitor în ibricul de cafea. Un juriu de stat a acuzat-o în Tucson în iulie, relatează The Guardian.

Când a început bărbatul să o bănuiască pe femeie

Melody Johnson era în proces de divorț de soțul ei, pe nume Roby Johnson. Soții locuiau împreună și împarţeau un copil, dar treceau printr-un divorț. Bărbatul a început să o supravegheze pe femeie după ce a observat, pe la sfârșitul lunii martie, că gustul cafelei era schimbat. Roby Johnson a continuat să bea cafeaua în următoarele două-trei săptămâni, dar când a observat că gustul ciudat rămas, a cumpărat benzi de testare pentru chimicalele piscinei. A testat apa de la robinet, care a revenit cu rezultate normale. Apoi, la testarea cafelei, benzile au indicat niveluri ridicate de clor.

În luna mai a instalat o cameră în casa lui care o înregistra pe Melody turnând ceva în ibricul de cafea. Roby a declarat că soția sa știa că va pregăti cafeaua cu o seară înainte, astfel încât tot ce avea nevoie era să pornească aparatul a doua zi dimineață pentru a-și face cafeaua. În acel moment, el a încetat să mai bea cafeaua, dar a continuat să pretindă că o bea.

Pe acelaşi subiect

Cuplul s-a întors în SUA din Germania pe 28 iunie. Și pe 1 iulie, au ajuns la baza forțelor aeriene Davis-Monthan din Tucson, unde au fost plasați într-un hotel temporar. În timp ce se afla la hotel, Roby Johnson a instalat din nou o cameră. Și patru zile mai târziu, camera a înregistrat cum „Melody a mers la aparatul lui de cafea și a turnat ceva în rezervorul de apă”.

Iniţial poliţia a ignorat incidentul

El a continuat să depună un raport pe 6 iulie la poliția din Tucson. Și conform documentelor instanței, el le-a arătat ofițerilor de la recepție filmările camerei. Poliția a preluat raportul, dar nu a dat curs, deoarece ofițerii „nu au putut vedea clar ce a turnat ea în filtrul de cafea”, au spus documentele instanței.

Drept urmare, Roby Johnson a cumpărat camere suplimentare care arătau ca niște alarme de incendiu și le-a atașat de tavanul casei temporare în care el și Melody au fost transferați pe 7 iulie.

Una dintre camere era în spălătoria unde era păstrat înălbitorul. Un altul era direct deasupra aparatului de cafea. Iar alta viza drumul de la spălătorie la aparatul de cafea. Camerele au surprins-o în cele din urmă pe Melody în timp ce a luat înălbitorul, l-a turnat într-un recipient și apoi a turnat acel recipient în aparatul de cafea. După ce ofițerii au obținut un mandat de percheziție, au găsit un lichid care mirosea a înălbitor în interiorul aparatului de cafea. În dormitorul lui Melody Johnson era și un recipient, sub chiuveta ei din baie, care „mirosea a înălbitor și avea o cantitate foarte mică de lichid înăuntru”.

Un judecător a stabilit cauțiunea femeii la 250.000 de dolari după arestarea ei. Procurorii au mai susținut că Johnson era un risc de fugă. Ea nu a acordat cauțiune și a rămas în arest la o închisoare locală de duminică. Documentele judecătorești indică faptul că Roby Johnson credea că soția sa încerca să-l omoare pentru a încasa beneficiile de deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie aproape şi-a ucis soţul după ce i-a turnat zilnic clor în cafea. Greşeala care a dat-o de gol pe americancă