Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine!" Doiniţa a murit la doar 29 de ani, la două săptămâni de la un accident de maşină. Două fetiţe au rămas fără mamă

După aproape două săptămâni de la un accident cumplit, Doiniţa, o mamă a două fetiţe, a murit la doar 29 de ani pe un pat de spital.

de Monica Palade

la 07.08.2023, 11:11

Familia, rudele şi toţi cei care o cunoscuseră pe frumoasa moldoveancă făcuseră apel disperat pentru a o putea transfera la o clinică în Germania, unde ar fi trebuit să fie supusă unui tratament în valoare de 250.000 de euro. Din păcate, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

"Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine!"

„La data de 24 iulie am primit un apel în care am fost informat că soția mea - Doinița Prodan a fost implicată într-un accident rutier. Era în ziua ei de naștere. Când am ajuns la spital, cele auzite de la doctor, m-au îngrozit atât de tare încât am simțit că s-a oprit timpul în loc. Sunt o mulțime de traumatisme și starea ei este critică! Medicii doar una ne zic: "rugați-vă pentru ea, Doinița are nevoie de o minune!”. Acum noi am identificat posibilitatea de a o transporta la o clinică performantă din Germania care se va ocupa în totalitate de intervențiile chirurgicale care urmează a fi efectuate urgent! Suma preventiv estimată de către clinică este de 250 000 € (faza incipientă a intervențiilor chirurgicale). Mală adresez tuturor să se roage pentru soția mea. Ea este așteptată acasă de două fetițe de 2 și 5 ani! Noi credem în puterea și dorința ei de a trăi! Doinița, noi te așteptăm!!!!!!!!!!", scria soţul femeii, la vremea respectivă.

Cumplitul accident a avut loc pe 24 iulie, chiar în ziua în care Doiniţa împlinise 29 de ani. de ziua ei, în Chişinău. Patru maşini au fost implicate în impact, iar unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului. Din cauza că nu s-a activat airbagul, cutia toracică i-a fost grav afectată, iar organele pur și simplu i-au fost străpunse de coastele rupte în câteva secunde, scrie Jurnal.md. De atunci, femeia s-a luptat pentru viaţa ei. Însă din păcate inima i s-a oprit pentru totdeauna, iar două fetiţe vor fi nevoite să crească acum fără mama lor.

Tot soţul femeii a fost cel care a dat vestea tristă pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj emoţionant. „Scumpa mea …. tu sa știi ca noi o sa te purtam in suflet mereu ca o minune din viata noastră! Sa știi ca Teia și cu Mira o sa te iubeasca mereu ! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire in viata lor ! Dumnezeu sa te ierte ! Inima mea s-a oprit și refuza sa bată fara tine ! Te iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.

Şi apropiaţii au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe: „Dumnezeu să-ți poarte pașii în lumină și sa dea putere celor rămași!”, ”Această pierdere este de neînlocuit. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace”, „Nu poate sa facă asa Dumnezeu, nu poate rămânea doi copii fără cea mai scumpa persoana,să răspundă cu viata cel ce a luat mama la doi copii”, „Suntem profund îndurerați împreună cu voi. Sincere condoleanțe. Dumnezeu o va primi în împărăția Sa iar noi îi v-om păstra amintirea.”, „Condoleanțe! Am crezut până în ultima clipă că poate se întâmplă o minune. Îmi pare foarte rău”, „Pacat,am sperat ca va invinge moartea .Dumnezeu s-o aiba in paza----Condoleante familiei indurerate...... ”, „Nu există cuvinte care să vă poată alina durerea si tristețea prin care treceți, Liviu..., O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens... Sincere condoleanțe, Dumnezeu s-o odihnească în pace”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine!" Doiniţa a murit la doar 29 de ani, la două săptămâni de la un accident de maşină. Două fetiţe au rămas fără mamă