Antena Meniu Search
x

O femeie s-a "răzbunat" pe maşina unui om, într-o benzinărie din UK. O loveşte, apoi îi toarnă băutură pe geam. "Mult noroc cu următoarea plată la asigurare"

O femeie este surprinsă în timp ce lovește intenționat altă mașină aflată la pomba de alimentare dintr-o benzinărie, apoi se dă jos de la volan și aruncă cu băutură pe geamul acesteia. Imaginile au fost surprinse de un martor și au devenit virale pe rețelele de socializare.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 12:37

O femeie s-a "răzbunat" pe maşina unui om, într-o benzinărie din UK. O loveşte, apoi îi toarnă băutură pe geam
O femeie s-a "răzbunat" pe maşina unui om, într-o benzinărie din UK. O loveşte, apoi îi toarnă băutură pe geam - Capturi Twitter / TheLiberal.ie

Imaginile o surprind femeiea care, într-un atac de furie, uită de toate și accelerează intenționat, lovindu-i mașina celeilalte șoferițe, în Duleek, County Meath, relatează Mirror.

Momentul impactului a fost destul de puternic, astfel că mașina oprită la pompa de alimentare s-a deplasat câțiva metri în față, după ce a fost lovită. Agresoarea, care conducea oToyota, și-a tras mașina lângă cealaltă, a coborât și apoi a început să urle la cealaltă femeie care, de teamă, s-a încuiat în mașină. La un moment dat, femeia pusă pe scanda, este văzută în timp ce aruncă băutura pe care o avea în pahar, pe geamul mașinii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul a devenit viral pe rețelele de socializare

Pe acelaşi subiect

„Poliția investighează o coliziune rutieră cu două vehicule care a avut loc într-un local comercial de pe R152, lângă Duleek, Co. Meath, la aproximativ 9:40, marți, 10 ianuarie 2023. Nu au fost raportate  victime. Ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt.

Filmulețul a stârnit comentarii în rândul utilizatorilor care au vazut clipul.

„Mult noroc cu următoarea plată la asigurare.”

„Asta va costa o mulțime de bani.”

„S-a întâmplat ceva înainte, uitați-vă la numărul ei, nu mai judecți”, au fost doar câteva dintre comentaarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie s-a "răzbunat" pe maşina unui om, într-o benzinărie din UK. O loveşte, apoi îi toarnă băutură pe geam. "Mult noroc cu următoarea plată la asigurare"