Antena Meniu Search
x

Foto O femeie, desfigurată după ce şi-a dislocat mandibula încercând să mănânce un burger de la KFC, în Marea Britanie

O femeie din Marea Britanie susţine că a trebuit să fie operată la mandibulă după ce şi-a deschis gura prea mult ca să muşte dintr-un burger de la KFC.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 17:42

Vezi și

Holly Strevens, în vârstă de 34 de ani, din Portsmouth, a sufert cinci operaţii şi are 12 şuruburi pe partea stângă a gurii, după ce mandibula ei a fost dislocată în timp ce încerca să mănânce un burger cu pui de la KFC. Mamă a unui copil, femeia a fost diagnosticată cu sindromul articulatiei temporomandibulare (TMJ), o afecţiune a articulaţiei şi nervilor dintre maxilar şi mandibulă.

Femeia spune că acum speră să îi fie înlocuită şi partea dreaptă a mandibulei, pentru că suferă de durere cronică zilnic.

"Sunt nervoasă că s-a întâmplat asta, dar se poate întâmpla oricui deschide gura prea mult. Eram sănătoasă înainte să mănânc burgerul de la KFC. Boala a venit de nicăieri. Eram acasă şi mâncam de la KFC în timp ce mă uitam la televizor şi dintr-o dată am auzit o pocnitură puternică. Era partea stângă a mandibulei. Arăta normal, dar mă durea şi se tot bloca. Probabil am căscat gura prea mult încercând să muşc din burger", a spus Holly.

Apel pentru restaurante să reducă dimensiunile burgerilor

Pe acelaşi subiect

Holly a declarat că speră acum ca restaurantele fast-food să reducă dimensiunile burgerilor pentru a  preveni ca aşa ceva să se întâmple şi altor persoane.

Femeia susţine că viaţa ei a fost ruinată, simţind tot timpul dureri. Acum nu poate muşca din mere sau să mănânce lucruri gumoase, din cauza durerii.

În plus, Holly şi-a pierdut şi serviciul part-time din cauza operaţiilor. "De-a lungul anilor am avut multe perioade în care nu am lucrat, fiind tot timpul pe la doctori, iar durerea îmi afecta viaţa de zi cu zi. Oamenii pot să îşi deschidă gura 35 de milimetri, dar mişcarea mandibulei mele a fost redusă la 13 milimetri"

Holly a rămas cu o cicatrice oribilă după operaţii şi spune că regretă şi acum faptul că a mâncat acel burger. "Mi-a schimbat viaţa. Acum sunt clasificată cu handicap şi mi-am pierdut complet independenţa", a povestit femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie, desfigurată după ce şi-a dislocat mandibula încercând să mănânce un burger de la KFC, în Marea Britanie