Antena Meniu Search
x

O fetiță de 4 ani din Germania și-a ținut în viață surorile, timp de 3 zile, după moartea tatălui lor. Copilele credeau că bărbatul doarme

O fetiţă de patru ani le-a îngrijit singură pe surorile ei mai mici, timp de trei zile, după ce tatăl lor a murit în casa în care locuiau, a anunţat marţi Poliţia din Burghausen, un oraş din sudul Germaniei, informează DPA.

De Redactia Observator la 29.09.2021, 09:10
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Tatăl fetelor, un bărbat de 35 de ani, a murit din cauze naturale în primele ore ale zilei de 14 septembrie, au precizat poliţiştii germani. Cele trei fetiţe, în vârstă de patru ani, trei ani şi doi ani, au crezut că tatăl lor dormea în tot acel timp.

Conform cotidianului Passauer Neue Presse, mătuşa fetelor a descoperit această situaţie abia în data de 17 septembrie, scrie Agerpres.

Fetiţa cea mare le-a oferit surorilor ei mai mici apă şi mâncare pe durata celor trei zile în care au rămas singure în locuinţă. În prezent, cele trei fetiţe se află în îngrijirea mătuşii lor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiță de 4 ani din Germania și-a ținut în viață surorile, timp de 3 zile, după moartea tatălui lor. Copilele credeau că bărbatul doarme