Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fiică furioasă a dat foc dormitorului tatălui ei, deoarece nu era mâncare în casă, în Anglia: ”Numai ea va ști de ce a crezut că e acceptabil”

Fiica de 20 de ani a unui britanic a incendiat dormitorul tatălui ei într-un acces de furie din cauză că nu a găsit mâncare în casă. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.10.2021, 17:53

Farha Bushra, în vârstă de 20 de ani, din Willingham, Cambridgeshire, și-a sunat tatăl care se afla la serviciu pentru a se plânge că nu a găsit mâncare la bucătărie. I-a cerut să meargă la cumpărături, însă când bărbatul i-a spus că va trebui să-și cumpere singură de mâncare, tânăra s-a înfuriat și i-a dat foc la dormitor.

Tânăra a incendiat dormitorul tatălui ei, însă flăcările s-au extins rapid la întreaga casă

Farha Bushra l-a amenințat la telefon că va declanșa un incendiu în dormitor și, în doar câteva minute, ea l-a sunat înapoi pentru a-i spune că focul este „scăpat de sub control”.

Echipajele de pompieri au stins incendiul, dar nu înainte ca flăcările să se fi extins în alte zone ale proprietății și să provoace pagube semnificative.

Pe acelaşi subiect

Bushra a recunoscut că a pornit focul prin arderea unor șervețele într-o cutie de carton, pe 28 aprilie, scrie Express.co.uk.

Tânăra de 20 de ani și-a asumat întreaga responsabilitate pentru provocarea incendiului

Ea a fost arestată pe loc pentru provocarea incendiului și în urmă cu două zile un judecător i-a dat un ordin comunitar de 18 luni și a trimis-o pentru 40 de zile la reabilitare. De asemenea, tânăra va trebui să plătească și o amendă de 1.000 de lire.

Cambridge Crown Court s-a transmis că inculpata a fost intervievată de poliție în zilele de după incendiu și și-a asumat întreaga responsabilitate.

Bushra, care locuiește acum în Handsworth, Birmingham, a pledat vinovat pentru acuzația de incendiere.

PC Antony Piccinelli, de la Poliția Cambridgeshire, a declarat: „Comportamentul lui Bushra în acea zi a fost complet inexplicabil. Numai ea va ști de ce a crezut că a da foc dormitorului tatălui ei a fost o idee bună sau o reacție acceptabilă la o ceartă pe tema cumpărăturilor de mâncare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O fiică furioasă a dat foc dormitorului tatălui ei, deoarece nu era mâncare în casă, în Anglia: ”Numai ea va ști de ce a crezut că e acceptabil”