Antena Meniu Search
x

Un preot din Dolj şi soţia lui au murit de Covid-19. În trei zile, doi copii au rămas orfani. ”Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă!”

E doliu într-o localitate din Dolj, după ce preotul din sat, infectat cu Covid-19 și nevaccinat, a murit pe patul de spital. La doar două zile de la deces, și preoteasa a murit din cauza Covid. În urma lor au rămas doi copilași de 7, respectiv 21 de ani, și enoriașii care le îndrăgeau familia.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 16:50

Un preot din Dolj şi soţia lui au murit unul după altul din cauza Covid-19. Doi copii au rămas orfani. ”Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă!”
Un preot din Dolj şi soţia lui au murit unul după altul din cauza Covid-19. Doi copii au rămas orfani. ”Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă!” - Facebook/Aurel Dolea

Preotul Aurel Dolea şi preoteasa Larisa Claudia Dolea, ambii de 46 de ani, erau apreciaţi de oamenii din comuna doljeană Orodel. "Un adevărat duhovnic. Când cineva avea o problemă, imediat îi sărea în ajutor. Nu ne vine să credem", spun localnicii, potrivit adevarul.ro.

Preotul a fost iniţial internat la spitalul din Băileşti, dar când starea a început să i se agraveze a fost transferat  la Institutul "Marius Nasta", din Bucureşti.  A murit luni, pe 18 octombrie. După doar două zile, s-a stins din viaţă si preoteasa, la Spitalul din Caracal. Ambii erau nevaccinaţi.   

Ultimele cuvinte ale preotului pentru enoriași: Vaccinați-vă!

"I-am tot sunat, îi sunam pe rând să vedem cum se simt. Ultimele cuvinte ale preotului au fost că regretă că nu s-a vaccinat. Ştia că va muri. ”Voi pleca! Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă! Vaccinaţi-vă” asta ne spunea. Este groaznic ce s-a întâmplat, groaznic", au spus cu lacrimi în ochi mai mulţi enoriaşi.   

Pe acelaşi subiect

Doi copii au rămas orfani

Fiul cel mare al preotului a postat un mesaj emoționat pe pagina lui de Facebook, după moartea părinților săi."Dumnezeu să vă ierte, scumpii mei părinţi dragi şi iubiţi, m-aţi lăsat amîndoi şi aţi plecat grăbiţi în grădină Domnului în ceruri. Regrete eterne, aţi lăsat în inima mea şi a fratelui meu un gol nemăsurabil, nu vă vom uita niciodată şi cu cinste şi slavă vom pomeni numele vostru", a scris Marius Dolea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un preot din Dolj şi soţia lui au murit de Covid-19. În trei zile, doi copii au rămas orfani. ”Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă!”