Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii, nemulţumită de posteriorul ei, a mers în Turcia pentru o operaţie estetică şi a murit

Lauren Wood, o mamă a doi copii, nemulţumită de posteriorul ei, a mers în Turcia, pentru o operaţie estetică, însă intervenţia chirurgicală i-a fost fatală.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 16:13

Lauren avea 44 de ani când a murit în timpul operaţiei din Turcia
Lauren avea 44 de ani când a murit în timpul operaţiei din Turcia - stokesentinel
  • Femeia avea 44 de ani.

Lauren, originară din Stoke, Anglia, avea 44 de ani, două fete, Indea şi Rosey, şi un nepot, Oskar. Nemulţumită de modul în care a ajuns să arate, Lauren s-a decis să-şi încerce norocul cu mai multe intervenţii estetice.

Conform Mirror Online, Lauren a mers în Turcia pentru o intervenţie estetică asupra posteriorului ei. Concret, englezoaica simţea că a ajuns să aibă un posterior "lăsat" şi şi-ar fi dorit un lifting, astfel încât să aibă "posterior de braziliancă".

Din păcate, însă, intervenţia chirurgicală i-a fost fatală. Femeia a suferit un embolism, iar acesta este considerat motivul care a dus la deces. Familia acuză că Lauren era o femeie puternică şi că doctorii din Turcia nu au acţionat corespunzător.

De partea cealaltă, medicii turci se apără susţinând că aceste complicaţii ar fi apărut pe fondul altei operaţii, un bypass gastric, pe care Lauren ar fi suferit-o cu ceva timp înainte şi de care medicii turci nu ar fi fost înştiinţaţi.

Pe lângă "posterior de braziliancă", Lauren şi-ar mai fi dorit să facă încă cel puţin trei operaţii estetice în Turcia, respectiv o liposucţie, o îndepărtare a excesului de piele de pe abdomen, dar şi o intervenţie de mărire a sânilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, nemulţumită de posteriorul ei, a mers în Turcia pentru o operaţie estetică şi a murit