Meniu
Search
x

Foto O mamă eroină, căreia i-au fost smulse brațele de câinele familiei, a murit încercând să-şi salveze fiul de 4 ani, în SUA

O mamă eroină a murit, după ce i s-au smuls ambele brațe, când a sărit pentru a-și salva fiul de atacul câinele familiei.

De Redactia Observator la 21.12.2021, 10:24

Heather Pingel, în vârstă de 35 de ani, și-a pierdut viața în tragicul atac al unui pitbull, la casa ei din Bowler, în Wisconsin, Statele Unite, pe 8 decembrie. Ea intervenise pentru a-și salva fiul de 4 ani, Damion Bernarde, din calea animalului familiei. 

Potrivit ziarului local Wausau Daily Herald, rudele consideră că atacul a început când Damion a alunecat pe scări și a căzut pe holul casei. Câinele din rasa Pitbull, despre care se știe că este adesea speriată de zgomote puternice bruște, pare să fi fost stârnit de zarvă și s-a lansat într-un atac înspăimântător asupra băiatului, înainte ca mama lui să sară în ajutor.

Tatăl copilului a împuşcat câinele, înainte de a încerca să-şi salveze soţia

Tatăl lui Damion, Shane Bernarde, s-a întors acasă câteva clipe mai târziu și a găsit-o pe Heather pe podeaua băii. El a scos animalul afară și l-a împușcat în cap, înainte de a se repezi înapoi la Heather, care era încă conștientă, în ciuda rănilor catastrofale, relatează Daily Star

Pe acelaşi subiect

Sora ei, Shannon Pingel, a descris procesul dureros al familiei de a pune cap la cap datele pentru Wasau Daily Herald, spunând: ''Nu știm cât timp a stat acolo luptându-se cu el. Shane a ajuns acasă și a găsit-o întinsă pe podeaua băii. Ea a spus: Nu am brațe și mor''.

Aceasta a adăugat câteva omagii emoționante aduse răposatei sale surori, comentând: ''Ea este cea mai curajoasă și mai puternică mamă pe care o cunosc...să facă asta pentru copilul ei, și-a riscat viața pentru a-l salva. Ea este o eroină''. 

Shannon a mai dezvăluit că Damion are aproximativ 70 de copci la picior, după ce a fost internat la spital împreună cu mama sa, dar acum se recuperează acasă cu familia. Shane a primit, de asemenea, un tratament minor pentru rănile suferite în timpul luptei cu animalul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă eroină, căreia i-au fost smulse brațele de câinele familiei, a murit încercând să-şi salveze fiul de 4 ani, în SUA