Antena Meniu Search
x

Femeie atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff în timp ce-și plimba cățelul în Arad

O femeie din oraşul Arad a fost atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff, care au reuşit să iasă dintr-o curte, victima fiind muşcată, la fel şi un căţel pe care îl plimba.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 16:37

Femeie atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff în timp ce-și plimba cățelul în Arad
Femeie atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff în timp ce-și plimba cățelul în Arad - Observator

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Jandarmeria Arad, victima era la plimbare cu doi căţei şi "a fost atacată din senin de alţi doi câini din rasa Amstaff", relatează Agerpres

"Femeia mergea liniştită pe stradă, iar în momentul în care a ajuns în faţa unui imobil, cei doi câini care se aflau în curte au reuşit cumva să deschidă poarta şi s-au năpustit asupra unuia dintre căţeii acesteia. Femeia disperată a încercat să salveze patrupedul însă a fost muşcată de braţ. Un vecin, alertat de strigătele femeii, a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Totodată, proprietara celor doi câini agresivi a reuşit să-i imobilizeze şi să-i închidă înapoi în curte", se arată în comunicat.

Victima s-a ales cu răni la nivelul braţului după ce și-a apărat disperată animalul

Echipajul de Jandarmerie sosit la locul incidentului a constatat că victima avea răni vizibile la nivelul braţului, astfel că a solicitat o ambulanţă. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. De asemenea, căţelul rănit în urma atacului a fost transportat la o clinică veterinară. "Acesta prezenta numeroase răni la nivelul spatelui şi capului", a precizat Jandarmeria.

Proprietara celor doi câini agresivi ar putea fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi a primit o amendă de 100 de lei, pentru "neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul sau deţinătorul temporar al câinelui, dacă fapta s-a soldat cu rănirea sau cu uciderea unui animal domestic". Actele de sesizare au fost înaintate Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Femeie atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff în timp ce-și plimba cățelul în Arad