Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă şi-a pus din greşeală bebeluşul la vânzare în locul unei canapele: „Trebuie să dispară azi!”

Greşeala unei mame a făcut-o “vedetă” pe internet. Dorind să posteze un anunţ de vânzare pe reţelele de socializare pentru o canapea de care voia să scape, femeia a încărcat printre fotografii mai multe fotografii cu bebeluşul ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.12.2021, 16:32

Complet din întâmplare, Lucy Battle a făcut o greşeală care a devenit virală pe reţelele de socializare. Pentru că şi-a cumpărat reent o canapea nouă a decis că e momentul să scape de cea veche. Încercând să posteze un anunţ pentru a o vinde, tânăra de 20 de ani nu a observat că fotografia principală a anunţului era de fapt cu bebeluşul ei de şapte luni, Oscar, şi nu cu produsul pe care voia să îl dea spre vânzare.

În descriere, mama a lăsat inclusiv mesajul: “Trebuie să dispară azi!” pe un grup local de Facebook destinat anunţurilor de vânzare-cumpărare.

Postarea a strâns sute de comentarii

Oamenii nu au ratat ocazia şi au lăsat imediat comentarii, care mai de care mai amuzante, oamenii distrându-se de greşeala inocentă a acesteia, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

“Am reuşit cumva să încarc fotografia greşită când le-am ales din albumul telefonului, iar cea principală era cea cu Oscar! Mi-am dat seama când toată lumea a început să-mi comenteze și să-mi trimită mesaje și atunci n-am mai putut să-ş şterg. Totuşi, a funcţionat pentru că unul dintre mesaje provenea de la cineva care era chiar interesat de canapea, în rest majoritatea erau de la oameni care făceau glume despre cum îmi vând copilul. Nu mă așteptam să ajungă atât de departe!”, a povestit Lucy.

Postarea mamei a adunat sute de comentarii, oamenii amuzându-se copios de greşeala mai mult decât inocentă a acesteia.

“Accepţi schimb cu un adolescent?”

“Cum e la spălat?”

“Cum se comportă cu alţi bebeluşi?”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor care voiau să pară cu adevărat “interesaţi de anunţ”.

După ce şi-a dat seama ce s-a întâmplat, Lucy a clarificat situaţia şi a explicat că se referea mai degrabă la canapea decât la Oscar.

“Mulţumesc tuturor că au fost drăguţi şi au înţeles că e o greşeală reală. Nu vreau evident să-mi vând copilul”, a scris ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a pus din greşeală bebeluşul la vânzare în locul unei canapele: „Trebuie să dispară azi!”