Antena Meniu Search
x

O studentă dispărută din Utah, găsită în viață după o săptămână. Era goală și murdară de cărbune, în subsolul unui case

O studentă din Utah, dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de poliție din casa unui bărbat suspectat că a răpit-o. Madelyn Allen, în vârstă de 19 ani, a fost găsită goală și acoperită cu cărbune, la subsolul imobilului acestuia. Bărbatul a fost arestat.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 17:37

Studentă din Utah, găsită în viață la o săptămână de la dispariție. Era goală, murdară de cărbune, și închisă într-un subsol
Studentă din Utah, găsită în viață la o săptămână de la dispariție. Era goală, murdară de cărbune, și închisă într-un subsol - Facebook

Oamenii legii au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că l-au arestat pe Brent Brown, în vârstă de 39 de ani, în legătură cu dispariția lui Madelyn Allen, studenta din Ephraim. El se confruntă acum cu acuzații de obstrucționare a justiției, răpire agravată și viol.

Studenta de 19 ani a fost răpită de un bărbat cunoscut pe Internet

Potrivit unei declarații, studenta l-ar fi întâlnit pe Brown într-un chat de grup pe aplicația de mesagerie KIK și a fost de acord ca el să o ia în Ephraim, pe 13 decembrie. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din campus o arată pe tânără când pleacă din cămin, după ora 21.20, lunea trecută.

Pentru că nu s-a mai întors a doua zi, colegii de cameră a tinerei de 19 ani i-au anunțat dispariția, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

În timp ce poliția o căuta pe Allen, ea se afla la casa lui Brown din Loa, la aproape 150 de kilometri distanță, unde, potrivit informațiilor din anchetă, relația dintre studentă și bărbat a devenit neconsensuală și violentă.

Mesajul salvator trimis către familie 

Fata le-a spus polițiștilor că acesta i-a luat telefonul și i-a permis să trimită un singur mesaj familiei, cu textul ”te iubesc”, pe 14 decembrie. Mesajul i-a alarmat pe părinții și frații ei, determinându-i să meargă la autorități.

Când a aflat că este căutată de poliție, bărbatul i-a aruncat telefonul, însă autoritățile au reușit să-l localizeze și să ajungă, în cele din urmă, la casa răpitorului. Inițial, bărbatul a refuzat să-i lase pe polițiști în locuință, însă aceștia s-au întors cu mandat. La percheziții au găsit documentele studentei dispărute și, în cele din urmă, au găsit-o și pe tânără, încuiată într-un subsol, goală și murdărită de cărbune. 

Studenta răpita a fost transportată la spital după salvarea dramatică

La interogatoriu, Brown ar fi spus că totul e doar un joc erotic cu un scenariu de răpire. Însă fata de 19 ani le-a spus autorităților că a fost reținută împotriva voinței ei și că nu a vrut să întrețină relații sexuale cu Brent Brown.

În urma salvării sale dramatice, tânăra de 19 ani a fost dusă la spital pentru un control, după care s-a reunit cu familia. La o conferință de presă, părinții tinerei au vorbit despre recunoștința și ușurarea lor că și-au regăsit fiica.

”Am căzut în genunchi”, a spus Jonathan Allen. „Am fost atât de recunoscători, bucuroși. Nu pot descrie sentimentele pe care le-am avut când ne-am îmbrățișat”, au spsu părinții tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O studentă dispărută din Utah, găsită în viață după o săptămână. Era goală și murdară de cărbune, în subsolul unui case