Antena Meniu Search
x

Foto Crima din Iași. Sfâșiat de durere, tatăl Ioanei, studenta ucisă alături de iubit, vine cu o nouă ipoteză: "Era arsă pe mâini și pe picioare"

Crima din Iași. "Este cumplit și dureros în același timp", ne-a mărturisit Costel Burlacu, tatăl Ioanei, studenta ucisă cu sânge rece alături de iubitul ei, Youssef. Bărbatul nu crede în varianta unui singur făptaș.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 16:08

Vezi și

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Pe trupurule lor anchetatorii au găsit urme de zeci de lovituri de cuţit. Tinerii fuseseră înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini, după care trupurile lor au fost incendiate. Costel Burlacu, tatăl fetei, a declarat că fiica sa nu avea duşmani şi vrea ca vinovatul să plătească pentru ce a făcut.

"Nu știu, nici nu am cuvinte... As vrea doar să-l văd în fața mea (n.r. pe suspect). Atunci aș lua o decizie. Ar merita multe, dar în primul rând să fie prins, să fie prinși, că sigur nu este unul singur... Nu îl cunoșteam pe băiat, nu l-am văzut niciodată. Nu am apucat. Erau de un an și ceva... Ioana era foarte fericită. Am stat de vorbă cu ea și marți. Urma de Crăciun să fim împreună. Ea nu trebuia să plece în Belgia. Urmau în ianuarie să plece in Belgia dar nu a mai apucat", ne-a mărturisit tatăl tinerei ucise în Iași.

Polițiștii români i-au promis bărbatului că îl vor prinde pe care bănuit de dubla crimă din Iași. "Își dorea multe de la viață. Își dorea fericirea. Dar acuma din păcate nu a mai avut parte. Este cumplit și dureros în același timp. Pentru noi a fost un șoc extrem de mare. Mama a venit din Danemarca. Ne-au promis că o să îl prindă. Și că o să ne spună totul. Deocamdată nu ne-au dat nici un indiciu, e în desfășurare ancheta. Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era plină. Arsă. Deși au spus că nu a fost arsă. Era arsă pe mâini și pe picioare...", a povestit el.

Suspectul a fost prins la Roma, în Italia

Pe acelaşi subiect

Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală.

Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi , principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

Cum s-a produs crima din Iași

Reamintim că Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Jiynah Youssef, au fost găsiți morți sâmbătă, 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Cu mâinile goale, cei doi tineri ar fi încercat cu disperare să se apere. Anchetatorii ar fi găsit sânge pe podelele şi pereţii din camere, semn că cei doi ar fi vrut să fugă de atacator. N-au avut nicio şansă. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Crima din Iași. Sfâșiat de durere, tatăl Ioanei, studenta ucisă alături de iubit, vine cu o nouă ipoteză: "Era arsă pe mâini și pe picioare"