Antena Meniu Search
x

O tânără cu sindromul Down a fost ucisă fără milă, în zori de zi, în Noua Zeelandă. Suspectul principal, căutat după un semn distinctiv pe frunte

O tânără în vârstă de 27 de ani din Noua Zeelandă a plecat de acasă pentru plimbarea de dimineaţă şi nu s-a mai întors. Trupul ei a fost descoperit miercuri în tufişurile din apropiere, principalul suspect fiind un bărbat misterios, îmbrăcat în albastru. Familia şi vecinii sunt în stare de şoc, mai ales că victima suferea de sindromul Down şi deficienţe de vedere: "A atacat un membru vulnerabil al comunității noastre".

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 19:26

Victima şi principalul suspect
Victima şi principalul suspect - Poliţia din Auckland

Trupul neînsufleţit al Lenei Zhang, diagnosticată cu sindromul Down, a fost descoperit miercuri în tufişurile de lângă Muntele Albert. Tânăra de 27 de ani părăsise locuinţa în zori de zi, la ora 6:30, pentru plimbarea care făcea parte din rutina ei de dimineaţă. Poliția investighează crima, principalul suspect fiind un bărbat cu chelie şi un semn distinctiv pe frunte, îmbrăcat cu o bluză de trening albastră. Acesta a stârnit suspiciunile Poliţiei după analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere instalate în apropiere.

Victima, plânsă de apropiaţi: „Era iubitoare și grijulie”

Lena Zhang, care suferea și de o deficiență de vedere, a fost descrisă de familie și prieteni drept o „persoană iubitoare și grijulie”. „Oricine ar fi infractorul sau infractorii, au atacat un membru vulnerabil al comunității noastre. Este pur şi simplu îngrozitor”, a declarat inspectorul Aaron Pascoe. StarJam, o organizație caritabilă din Noua Zeelandă care sprijină persoanele cu dizabilități, a adus un omagiu tinerei printr-un mesaj postat în mediul online. "Lena, vei fi mereu în inimile noastre - gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii tăi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără cu sindromul Down a fost ucisă fără milă, în zori de zi, în Noua Zeelandă. Suspectul principal, căutat după un semn distinctiv pe frunte