Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără şi-a omorât prietena şi a tăiat-o pentru a-i putea fura bebeluşul nenăscut. A fost condamnată la 56 de ani de închisoare, în Brazilia

O crimă oribilă a avut loc în oraşul brazilian Tijucas, unde o tânără de 27 de ani şi-a omorât prietena pentru a-i putea scoate din pântec bebeluşul nenăscut. În urmă cu două zile, atacatoarea a fost condamnată la 56 de ani de închisoare. Atenţie! Informaţii cu impact emoţional.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 26.11.2021, 22:29

Rozalba Maria Grime a fost condamnată, pe 24 noiembrie, la 56 de ani şi 10 luni de închisoare pentru uciderea prietenei sale, Flavia Godinho Mafra, faptă pe care a comis-o în vara anului trecut. Judecătorii spun că femeia ar fi chemat-o pe prietena ei într-un loc ferit de ochii lumii, într-o fostă fabrică de ceramică, acolo unde ar fi lovit-o cu mai multe cărămizi în cap, scrie The Mirror.

Imediat după ce s-a asigurat că tânăra însărcinată şi-a pierdut viaţa, atacatoarea i-a tăiat burta, şi a scos copilul, apoi a ascuns trupul victimei într-un cuptor dezafectat din fabrică. Potrivit autopsiei, femeia a murit în urma unei hemoragii. 

A ucis-o pentru a-i lua copilul

La procesul care a durat 15 ore, femeia a fost găsită vinovată, fiind acuzată de crimă şi tentativă de omor a unui copil, dar şi pentru ascunderea cadavrului femeii şi răpirea minorului. Anchetatorii spun că totul a fost premeditat, agresoarea urmărind în timp tutoriale despre cum un copil nou-născut poate fi scos din pântecele mamei. 

Pagina de Facebook a Flaviei Godinho Mafra a devenit acum o pagină memorială, pe news feed-ul ei fiind postat mesajul "Sperăm că aceia care au iubit-o pe Flavia vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O tânără şi-a omorât prietena şi a tăiat-o pentru a-i putea fura bebeluşul nenăscut. A fost condamnată la 56 de ani de închisoare, în Brazilia