Antena Meniu Search
x

Şi-a înjunghiat cea mai bună prietenă de 18 ori pentru că a făcut-o oribilă chiar în casa femeii din Liverpool

O femeie şi-a înjunghiat de 18 ori cea mai bună prietenă pentru că a făcut-o „oribilă”. Informaţia a fost făcută publică în timpul audierilor de la tribunal.

de Monica Palade

la 26.11.2021, 16:13

Lauren Walsh, 22 de ani, a înjunghiat-o pe Kelsey Gielinck, după care a trecut la atac şi asupra iubitului său. Femeia a negat că a încercat să-i ucidă pe cei doi. Incidentul a avut loc în casa lui Kelsey din Southgate Road, Liverpool, pe 14 aprilie a acestui an, unde locuia cu partenerul Wesley Pemberton. Procurorii susțin că atacul a fost „fără avertisment”, după ce Kelsey Gielinck a descoperit că îi fusese furat cardul bancar şi fusese folosit la Home Bargains și Tesco în acea dimineață.

Kelsey Gielinck a declarat în faţa juriului că nu știa în acel moment că acesta fusese de fapt luat de Walsh. Cea din urmă a insistat că „şi-a pierdut controlul” după reacţia prietenei sale, după ce i-a mărturisit furtul. Îngrijitoarea din Packenham Road, West Derby, a plâns când a depus mărturia la Curtea din Liverpool.

Ea a recunoscut că a furat și le-a rănit pe ambele victime cu intenția de a provoca vătămare corporală gravă. Walsh a spus, la momentul incidentului, că nu mai lucra de aproximativ trei săptămâni. Interogată de avocatul său, Jamie Baxter, agresoarea a recunoscut că, în 2015, s-a autovătămat, după ce un unchi a descoperit că îi fura bani. Walsh a spus că nu avea nevoie de acei bani, dar: „Dacă tot erau acolo, am avut un impuls să-i iau”.

A vrut doar să-i facă rău

Pe acelaşi subiect

Inculpata a spus că s-a simțit deprimată și „vinovată” când adevărul a ieșit la iveală, dar a urmat şedinţe de consiliere și nu a mai furat după ce și-a găsit un loc de muncă la McDonald's la 16 ani și apoi la grădiniță.

Walsh a spus că până în martie 2020 ea și Gielinck, erau prietene foarte apropiate care vorbeau zilnic și, de asemenea, se înțelegea bine cu iubitul său, Pemberton. Tânăra a mai spus că nu a avut nicio „problemă sau sentimente violente” față de niciunul dintre ei, dar, în martie, a furat impulsiv cardul prietenei sale. „Nu aveam niciun motiv să-l iau, era doar acolo și l-am luat”.

Ea a spus că l-a pus în geantă și pe 14 aprilie, în timp ce era la cumpărături, a decis să-l folosească pentru a cheltui 144 de lire sterline. Gielinck a postat pe Facebook că a fost „înșelată”, după care i s-a plâns şi lui Walsh pe Snapchat.

Walsh a spus că se simțea „vinovată” și „rușinată”, așa că a decis să meargă acasă la prietena ei și să-i spună adevărul. Avocatul a întrebat: „I-ai spus inițial că tu ești?” „Nu”, a răspuns ea. „Nu am putut, nu am avut curaj fizic și psihic”.

Nu-şi mai aminteşte exact incidentul

Avocatul a întrebat: „De ce ți-a fost frică?” Walsh a spus: „Despre ce ar crede ea despre mine şi că aș pierde un prieten foarte bun”. Ea a spus că au petrecut aproximativ trei ore vorbind și uitându-se la televizor înainte ca Pemberton să vină acasă și să urce la etaj. Walsh a mai spus că prietena sa a sunat la poliţie şi atunci i-a spus: „Eu am fost cea care l-a furat, l-am folosit azi dimineață”.

Întrebată care a fost reacția prietenei sale, ea a spus: „A fost dezgustată, a fost șocată, a fost supărată”. Walsh a mai spus juriului: „Spunea doar că nu sunt o prietenă foarte bună, că sunt o persoană oribilă, nu va mai putea avea niciodată încredere în mine... M-a făcut să mă simt nesemnificativă, m-a făcut să mă simt și mai slabă decât eram”.

Walsh a spus că intenționează să-și ia geanta și să plece, dar a spus: „Când îmi spunea toate chestiile astea despre mine, mi-am pierdut controlul și am luat un cuțit”. "Am fost supărată. Când cineva îți ţipă la ureche, spunându-ți toate lucrurile rele, lucruri pe care nu vrei să le auzi, te înfurie. Am vrut să-i fac rău. Îmi amintesc că am ridicat cuțitul și apoi îmi amintesc când a intrat vecinul și a fost ca un vis”.

Tânăra a mai spus juriului că și-a amintit că domnul Pemberton a venit jos și l-a împins și l-a înjunghiat în spate, dar a spus că a intenționat doar să-i facă rău. Când a intrat vecinul Paul Martin, „a fost exact ca și cum m-am trezit și apoi mi-am dat seama cum arăta de fapt, sângele peste tot, atunci mi-am dat seama că am făcut ceva. Nici acum nu pot să cred cu adevărat ce am făcut”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Şi-a înjunghiat cea mai bună prietenă de 18 ori pentru că a făcut-o oribilă chiar în casa femeii din Liverpool