Antena Meniu Search
x

„Pentru asta am trăit, pentru ei”. Mărturia unei mame care şi-a pierdut ambii fii în mai puţin de 12 ore. Cei doi erau infectaţi cu Covid-19 şi nu fueseră vaccinaţi, în Florida

O mamă cu ochii în lacrimi, din Florida încurajează oamenii să se vaccineze, după ce şi-a pierdut cei doi fii nevaccinaţi la interval de doar 12 ore distanţă unul de celălalt, după ce în urmă cu câteva zile fuseseră confirmaţi poziiv cu Covid-19.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 22.08.2021 , 12:37

Cei doi tineri au murit la doar câteva ore distanţă
Cei doi tineri au murit la doar câteva ore distanţă - WJXT TV

Lisa Brandon, care locuieşte în oraşul Jacksonville din Florida şi-a pierdut ambii copii, în vârstă de 35 şi 41 de ani care erau internaţi la Terapie Intensivă, starea lor de sănătate fiind grav afectată de infecţia cu coronavirus, potrivit Daily Mail.

Aaron şi Free Jaggi au murit în spital, la 12 zile după ce au contractat virusul şi o dublă pneumonie. Free, tânărul în vârstă de 41 de ani a fost pus de medici în stare de comă indusă pentru a ajuta organismul care era din ce în ce mai slăbit din cauza bolii. Niciunul dintre cei doi nu fusese vaccinat împotriva virusului. Mama lor a fost imunizată cu vaccinul Moderna, iar starea sa de sănătate a fost mai puţin afectată de virus decât cea a copiilor ei. Femeia îndeamnă acum oamenii să se vaccineze. „Este cel mai grav coșmar al unui părinte. Singurul lucru pe care doresc să îl faceţi este să vă vaccinaţi", a spus Lisa Brandon. Pentru că acum nu îşi mai permite să plătească chiria pe care o împărţea cu cei doi fii, femeia este nevoită acum să părăsească casa unde locuia.

Tinerii erau ventilaţi mecanic

Articolul continuă după reclamă

Prietenii şi rudele celor doi au încercat să ofere sprijin mamei, după moartea celor doi tineri. O pagină pentru strângere de fonduri a fost deschisă pentru a putea acoperi costurile iînmormântărilor. „Sperăm că această poveste va ajunge la voi și vă va inspira nu numai să ajutați, ci să vă rugați pentru ea în această periodă cumplită din viața ei. Orice ajutor ajută și este foarte apreciat", au scris cei care au deschis pagina pentru donaţii. Până în acest moment s-au adunat aproximativ 19.000 de dolari, obiectivul fiind de 30.000 de dolari.

În ultima săptămână, Florida a înregistrat un total de 150.000 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, iar numărul deceselor a crescut cu 300%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Mapamond » „Pentru asta am trăit, pentru ei”. Mărturia unei mame care şi-a pierdut ambii fii în mai puţin de 12 ore. Cei doi erau infectaţi cu Covid-19 şi nu fueseră vaccinaţi, în Florida