Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu băieţelul de 3 ani, găsit descompus într-o pungă, în congelator. Ceilalţi 5 copii trăiau în condiţii mizere

Cadavrul unui băiețel de trei ani a fost găsit într-un congelator, în ciuda faptului că Serviciile de Protecție a Copilului au fost chemate la domiciliu de ''zeci de ori''. Poliția a recuperat vineri dimineață cadavrul în descompunere al lui Chase Allen din casa sărăcăcioasă din Detroit.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 16:03

Primele imagini cu băieţelul de 3 ani, găsit descompus într-o pungă, în congelator
Primele imagini cu băieţelul de 3 ani, găsit descompus într-o pungă, în congelator - Facebook; GoFundMe; Google

Micuţul era orb, dar avea şi alte dizabilități. Acesta nu mai fusese văzut din martie, a dezvăluit bunica lui. Familia a declarat că mama lui, în vârstă de 30 de ani, ''nu a putut să se descurce'' cu el și a spus că au cerut de nenumărate ori să aibă grijă de el.

Polițiștii au vizitat casa și au bănuit că ceva nu era în regulă când femeia a refuzat să coopereze cu ei și a încercat să fugă. Au intrat în locuinţă și au găsit cadavrul lui Chase într-un congelator din subsol, precum și alți cinci copii care trăiau în mizerie. Femeia a fost arestată în timp ce micuţii supraviețuitori au fost transportați la spital, înainte de a vorbi cu un psiholog de copii.

Bunica băiatului, Toni Haynes, a spus că ea și alți membri ai familiei au sunat Protecţia Copilului de ''zeci de ori''. Ea a susținut că oficialii au vizitat casa de mai multe ori, dar fiica ei le-a spus că Chase s-a dus să locuiască cu iubita bunicului său patern în Coldwater: ''Dar apoi bunicul a ieșit din închisoare și mi-a spus că Chase nu locuiește cu iubita lui''.

Poliţiştii au fost şocaţi de descoperirea macabră

Nici bunica, nici poliţiştii nu au putut spune de cât timp era copilul în congelator. Șeful poliției din Detroit, James White, a afirmat: ''Descoperirea nu ar fi posibilă fără intuiția ofițerilor. Au recunoscut că era ceva în neregulă în modul în care ocupantul comunica cu ei. Acest caz m-a șocat și i-a șocat pe anchetatorii noștri. Ceilalți copii care erau în casă – doar imaginați-vă prin ce au trecut. Imaginează-ți ce au îndurat trăind în acea casă. Vom afla mai multe în următoarele ore și zile, după ce copiii vor fi intervievați''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Primele imagini cu băieţelul de 3 ani, găsit descompus într-o pungă, în congelator. Ceilalţi 5 copii trăiau în condiţii mizere