Antena Meniu Search
x

O mamă şi cinci copii trăiau în casă cu un cadavru. Un băieţel de 3 ani, găsit mort într-o pungă, în congelator. Poliţiştii americani au arestat-o pe femeie

Descoperire macabră într-o locuinţă din Anglia. Cadavrul unui copil de trei ani, văzut ultima dată în luna martie a fost găsit într-un congelator. În casa respectivă mai locuiau alţi cinci copii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 26.06.2022, 15:43

Un băieţel de 3 ani, găsit mort într-o pungă, în congelator
Un băieţel de 3 ani, găsit mort într-o pungă, în congelator - Shutterstock - foto ilustrativ

Poliţia a ridicat cadavrul copilului, Chase Allen, aflat în descompunere dintr-o casă din Detroit, scrie Daily Mail. Copilul era orb şi avea mai multe dizabilităţi, iar ultima dată fusese văzut în luna martie, a mărturisit pentru presa străină bunica lui.

Familia a povestit că mama lui în vârstă de 30 de ani ar fi spus de mai multe ori că nu se poate descurca cu copilul din cauza deficienţelor lui şi ar fi cerut astfel ca acesta să fie luat la o casă de copii.

Apropiaţii spun că reprezentanţii protectiei copilului, CPS (Child Protective Services), au făcut zeci de vizite la casa lor, însă niciodată nu li s-ar fi permis să intre pentru verificări. 

În momentul în care femeia a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi ar fi încercat să fugă, oamenii legii au bănuit că eva nu este în regulă şi au mers să investigheze.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul copilului, ţinut în frigider

Au intrat în casă și au găsit cadavrul lui Chase într-un congelator din subsol, precum și alți cinci copii care trăiau în mizerie. Femeia a fost arestată în timp ce cei cinci tineri supraviețuitori au fost transportați la spital şi consiliaţi în prealabil de un psiholog.

Bunica băiatului, Toni Haynes, a spus că ea și alți membri ai familiei au solicitat în nenumărate rânduri ajutorul CPS pentru ca cei mici să fie luaţi din casa respectivă.

Șeful poliției din Detroit, James White, a spus: „Descoperirea nu ar fi posibilă fără intuiția ofițerilor. Au recunoscut că era ceva în neregulă în modul în care femeia comunica cu ei. Acest caz m-a șocat și i-a șocat şi pe anchetatorii noștri. Ceilalți copii care erau în casă – doar imaginați-vă prin ce au trecut. Imaginează-ți ce au îndurat trăind în acea casă. Vom afla mai multe în următoarele ore și zilele următoare după ce copiii vor fi audiaţi"

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate cel întâmplate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă şi cinci copii trăiau în casă cu un cadavru. Un băieţel de 3 ani, găsit mort într-o pungă, în congelator. Poliţiştii americani au arestat-o pe femeie