Antena Meniu Search
x

Român înjunghiat de un albanez recidivist, la periferia Romei

Un român de 62 de ani a ajuns de urgenţă la spital, în Italia, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un albanez.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 15:56

Carabinierii l-au prins rapid pe albanezul care l-a înjunghiat pe român
Carabinierii l-au prins rapid pe albanezul care l-a înjunghiat pe român - Leggo
  • Românul înjunghiat de albanez are 62 de ani.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara, când albanezul l-a atacat pe român în plină stradă. Conform Leggo, atacul s-a produs la intrarea într-o grădină publică şi nu se ştie, deocamdată, motivul pentru care albanezul de 48 de ani l-a înjunghiat pe român.

Românul a fost transportat de urgenţă la spital, în cod roşu, iar medicii au stabilit că are nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a se recupera din punct de vedere fizic. Victima prezenta mai multe urme de înjunghiere la nivelul braţelor şi al pieptului.

Albanezul care l-a atacat pe român este recidivist

După ce au audiat mai mulţi martori şi au urmărit imaginile surprinse de câteva camere de supraveghere din zonă, carabinierii l-au identificat pe atacator şi l-au prins la mică distanţă de locul unde s-a produs atacul.

Albanezul încă avea urme de sânge de la atacul respectiv, iar anchetatorii au descoperit în apropiere şi cuţitul cu care s-a produs atacul. Mai mult, s-a stabilit că albanezul are antecedente penale, astfel că el a ajuns după gratii şi riscă ani grei de închisoare, nefiind la primul atac de acest gen. Albanezul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Român înjunghiat de un albanez recidivist, la periferia Romei