Antena Meniu Search
x

Foto Sfârşit neobişnuit pentru un şofer din Australia. A "zburat" cu autobuzul în afara drumului după ce s-a izbit în două cămile rătăcite

Un șofer de autobuz școlar din Australia a murit după ce a lovit puternic două cămile aflate pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul s-a răsturnat câţiva metri în afara carosabilului iar animalele au murit la faţa locului.

de Aura Trif

la 06.06.2023, 12:39

- 9news.com

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, conducea singur autobuzul la primele ore, când a lovit animalele din plin pe un drum dintr-o zonă rurală din statul Queensland, a declarat poliția. Șoferul mergea către şcoala unde era angajat, înainte de răsăritul soarelui, când vehiculul s-a răsturnat înafara drumului după ce a lovit cămilele, relatează Mirror.

Inspectorul detectiv Luke Peachey a spus că accidentului este în curs de investigare. „Este o zi tragică pentru familie și prieteni. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii șoferului de autobuz. Nu suntem aici să dăm vina pe nimeni. Ancheta este abia la început”, a adăugat detectivul.

Animalele aparțineau unui veteran și crescător de cămile, John Richardson. După ce poliţia i-a spus despre incident, bărbatul a mărturisit care are inima frântă.

Proprietarul cămilelor nu ştie cum acestea au scăpat înafara gardului

Pe acelaşi subiect

„Sunt devastat”, a spus John după ce a găsit poarta unde erau ţinute animalele ieşită din balamale. „Nu mi s-a desprins niciodată o poartă așa. Nu este ca și cum ei urmăreau hrană. Tocmai ce am cumpărat baloți. Nu pot să îmi explic… ei nu încearcă să iasă niciodată în mod normal”, a adăugat el.

John Richardson crește cămile împreună cu soția sa în centrul Queenslandului din 1988. Ei și-au cumpărat primele două cămile sălbatice pentru o competiţie. Cămilele au fost introduse în Australia în secolul al XIX-lea în scopuri de transport și au continuat să formeze populații sălbatice care s-au răspândit în toată țara. Ele sunt considerate de guvernul Queensland a fi o specie dăunătoare nedeclarată.

Autoritățile au făcut apel pentru oricine care are informații sau înregistrări din camera de bord să contacteze poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sfârşit neobişnuit pentru un şofer din Australia. A "zburat" cu autobuzul în afara drumului după ce s-a izbit în două cămile rătăcite