Antena Meniu Search
x

Apartamentul ororilor, în Hong Kong. Și-a ucis fetițele de 2, 4 și 5 ani, apoi a sunat la poliție și a dat vina pe soț: "Nu mi-a venit să cred ce văd"

Caz cutremurător! O femeie a fost arestată după ce și-a ucis cele trei fiice, într-un apartament din Hong Kong. Cea mai mică dintre ele avea doar 2 ani. Ca să scape de pedeapsă, femeia a sunat la poliție și a declarat că soțul ei este cel care le-a ucis.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 14:46

Apartamentul ororilor, în Hong Kong. Și-a ucis fetițele de 2, 4 și 5 ani, apoi a sunat la poliție și a dat vina pe soț
Apartamentul ororilor, în Hong Kong. Și-a ucis fetițele de 2, 4 și 5 ani, apoi a sunat la poliție și a dat vina pe soț - scmp.com

Cele trei fete, de 2, 4 și 5 ani, erau întinse pe pat, una lângă alta și nu dădeau semne de viață când polițiștii au ajuns la fața locului. Autoritățile au ajuns la apartamentul din Hong Kong după ce femeia a sunat la urgențe și a declarat că cele trei fiice ale sale au fost ucise de soțul ei, potrivit Mirror.

Alan Chung, un oficial al poliției, a declarat că femeia și soțul ei erau separați de aproximativ un an și că ei cred că femeia a fost vinovată de crimele odioase. Copiii au fost declarați morți la un spital, iar cazul i-a șocat pe mulți din orașul unde crimele violente sunt rare. Alan Chung a spus, de asemenea, că cele trei crime ar putea fi legate de relația pe care femeia o avea cu soțul ei și că aceasta ar fi fost îngrijorată că bărbatul ar putea cunoaște altă femeie, după ce divorțau.

Femeia și-a omorât copiii, apoi a dat vina pe soț

La fața locului, polițiștii nu au găsit droguri sau obiecte ascuțite. De asemenea, copilele nu aveau răni pe corp. În schimb, aceștia au găsit o pernă pătată de sânge, iar autoritățile cred că este posibil ca aceasta să fi fost folosită pentru a sufoca copiii.

Pe acelaşi subiect

Femeia a mărturisit crimele după ce mai devreme a susținut că soțul ei le-a ucis pe fete și a că a înjunghiat-o. Femeia și fetele locuiau într-un mic apartament din Sham Shui Po, unul dintre cele mai sărace cartiere. Cazul a șocat poliția, deoarece femeia părea normală când poliția a ajuns la apartament și nu existau dovezi care să arate că ar fi existat probleme în relația dintre ea și cele trei copile. Cu toate acestea, mai târziu a reieșit că femeia era incoerentă și vorbea despre fantome, așa că a fost trimisă la o evaluare psihiatrică.

Polițiștii au declarat că atunci când au ajuns la apartamentul femeii, ea a fost cea care le-a deschis ușa, însă ușa dormitorului era încuiată, așa că polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa. Un martor a povestit momentul în care polițiștii au ieșit din apartament cărând în brațe trupurile copilelor. 

Nu mi-a venit să cred ce văd în fața ochilor mei”, a spus Chi, o tânără care lucra în blocul ororilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Apartamentul ororilor, în Hong Kong. Și-a ucis fetițele de 2, 4 și 5 ani, apoi a sunat la poliție și a dat vina pe soț: "Nu mi-a venit să cred ce văd"