Antena Meniu Search
x

Video Shakira, atacată de doi porci mistreți într-un parc din Barcelona. ”Mi-au smuls geanta cu tot cu telefon. Au distrus tot!”

Shakira a trecut prin clipe de groază, în timp ce se plimba împreună cu fiul ei într-un parc din Barcelona. Cântăreața columbiană susține că a fost atacată de doi porci mistreți și a postat pe contul de Instagram imagini cu geanta distrusă de animalele sălbatice.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2021, 08:10

Vezi și

Shakira, în vârstă de 44 de ani, susține că animalele au „atacat-o” și i-au smuls geanta, ducând-o în pădure. În filmarea postată pe Instagram, în care vorbește în spaniolă despre ceea ce s-a întâmplat, cântăreața a arată și geanta ruptă și murdară pe care a reușit să și-o recupereze.

„Uite cum mi-au lăsat geanta doi mistreți care m-au atacat în parc. Mi-au smuls geanta cu tot cu telefon și au dus-o în pădure. Au distrus totul”, a spus ea. Deși nu se știe când a avut loc incidentul, nu se crede că nici Shakira, nici fiul ei nu au fost răniți, scrie Daily Mirror.

Shakira, pe numele real Shakira Isabel Mebarak Ripoll, se confruntă în prezent cu proces pentru fraudă fiscală.

Shakira, acuzată de fraudă de peste 12 milioane de lire sterline

Pe acelaşi subiect

Un judecător spaniol a decis în iulie că există „suficiente dovezi” pentru a o judeca pentru evitarea plății a unor impozite de peste 12 milioane de lire sterline, în anii 2012 și 2014.

De când a debutat discografic, în 1991, la vârsta de 13 ani, Shakira a vândut albume în peste 80 de milioane de copii, devenind artista latino cel mai bine vândută din toate timpurile.

Ea a primit trei trofee Grammy şi 12 trofee Latin Grammy şi este una dintre cele trei artiste care au două videoclipuri cu peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Shakira a devenit celebră la scurt timp de la debutul în muzică

Cântăreaţa de origine libanezo-columbiană, născută Shakira Isabel Mebarak Ripoll, a devenit celebră odată cu albumul „Pies Descalzos” (1995), certificat cu platină. Acestuia i-au urmat mai multe albume cu piese cântate în limba spaniolă, care au fost de asemenea certificate cu platină, iar primul disc în limba engleză, „Laundry Service” a apărut în 2001. Acesta a fost vândut în mai mult de 13 milioane de copii la nivel mondial.

Shakira și fundașul Barcelonei Gerard Pique sunt împreună din 2011 și au doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Shakira, atacată de doi porci mistreți într-un parc din Barcelona. ”Mi-au smuls geanta cu tot cu telefon. Au distrus tot!”